Licoarea minune care face bine ficatului și digestiei. Lidia Fecioru îi îndeamnă pe toți să o consume. ”Înainte de masă”

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul care curăţă ficatul şi face bine la digestie! Lidia Fecioru a intrat în atenția oamenilor în ultima perioadă, după nenumăratele sfaturi în materie de spiritualitate sau numerologie.
Filip Stan
09 iun. 2024, 17:45
Licoarea minune care face bine ficatului și digestiei. Lidia Fecioru îi îndeamnă pe toți să o consume. ”Înainte de masă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul care curăţă ficatul şi face bine la digestie.

Citește și Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă de ceai pe care trebuie să îl consumi neapărat luna aceasta. ”Este nemaipomenit”

Recent, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac care are mari beneficii pentru sănătate.

Este vorba despre o licoare magică ce curăță ficatul și face bine la digestie. Și tu îl poți face acasă din doar două ingrediente.

„Acest leac este pentru o protecție a ficatului, pentru că avem de foarte multe ori o steatoză hepatică (n.r. ficat gras) sau sunt multe persoane care au probleme destul de mari cu ficatul.

Mai sunt alţii care au avut hepatită pe care au dus-o pe picioare și încă au virusul hepatitei”, a spus bioenergoterapuetul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Mod de preparare

Pentru a prepara acest ceai pentru curățarea ficatului și îmbunătățirea digestiei, sunt necesare câteva ingrediente simple.

Mai exact, poți folosi o jumătate de kilogram de prune uscate, care se spală bine, apoi se pun în doi litri de apă.

Prunele se fierb la foc mic timp de 40 de minute și, după fierbere, se scot din apă, iar în lichidul rămas se adaugă aproape 100 de grame de tinctură de măceșe, iar amestecul se mai fierbe o dată.

După aceea se lasă amestecul să stea timp de cinci ore, mai apoi lichidul rezultat se toarnă într-un borcan.

„Iată cum se face elixirul pentru curățarea ficatului și a digestiei în sine. Se ia o jumătate de kilogram de prune uscate, se spală bine, se pun doi litri de apă și se fierb la foc încet 40 de minute. După ce a fiert, scoatem prunele de acolo și adăugăm în apă cam 100 de grame de tinctură de măceșe și le mai dăm o dată într-un foc. Apoi, le lăsăm așa cinci ore. După aceea, punem lichidul într-un borcănel şi trebuie să fie cam 1,2 litri”, a precizat bioenergoterapuetul Lidia Fecioru.

Cum să consumi ceaiul

Modul de administrare al acestui ceai este foarte simplu, se bea câte 100 de mililitri din elixir cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile.

După această perioadă, se face o pauză de trei săptămâni, iar tratamentul se poate repeta dacă este necesar.

Te-ar putea interes și Care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îți ceri scuze niciodată în viață! Lidia Fecioru, dezvăluie cum să păstrei un tonus energetic bun: „Femeile puternice nu dau explicații”

„Bem din el câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile. După aceea se face pauză timp de trei săptămâni și se poate repeta din nou”, a declarat bioenergoterapuetul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!