Locul din Grecia care ia locul celebrei insule Mykonos! Peisajul este de vis, iar lumea încă nu l-a descoperit

Românii sunt îndrăgostiți de Grecia, majoritatea alegând această destinație pentru sezonul estival. Iată care este insula care ușor, ușor ia fața faimoasei Mykonos!
Alina Costache
09 iun. 2024, 18:24
Locul din Grecia care ia locul celebrei insule Mykonos! Peisajul este de vis, iar lumea încă nu l-a descoperit
Locul din Grecia care ia locul celebrei insule Mykonos! Peisajul este de vis, iar lumea încă nu a descoperit-o

Grecia a rămas de-a lungul anilor una dintre destinațiile de top pentru care turiștii din întreaga lume optează. Această destinație este pe lista favoritelor, în special, pentru români care sunt îndrăgostiți de acest loc. Cu plaje ce par a fi colțuri de rai și cu prețuri mai accesibile decât în alte locuri, Grecia este o alegere populară pentru odihnă și relaxare.

Citește și: După ce a luat binecuvântare de la călugării din Muntele Athos, Gabi Bădălău a revenit pe cărări bătătorite. Afaceristul a rupt cluburile, înconjurat de femei frumoase

Pentru cei care doresc să evadeze într-un paradis mai puțin popular, vara aceasta oferă oportunitatea perfectă de a explora insulele din Grecia care au reușit să rămână „secrete”, dar care sunt la fel de fermecătoare. Printre acestea se numără și insula Amorgos, un colț de rai ascuns, cu peisaje spectaculoase, nisip fin și ape cristaline. Aici, prețurile sunt mult mai prietenoase cu buzunarul oamenilor, făcându-l ideal pentru cei care doresc o experiență autentică fără să își golească complet portofelul.

Mykonos se bucură de o popularitate uriașă în rândul românilor, iar în tot acest timp insula Amorgos rămâne un secret bine păstrat pentru mulți turiști. Această lipsă de aglomerație face ca vizita în Amorgos să fie o experiență mai intimă și autentică. Cu prețuri mai accesibile și atmosferă mai liniștită, această insulă este o alegere ideală pentru cei care caută să scape de agitația și turismul de masă.

Amorgos este una dintre perlele ascunse ale insulelor Ciclade grecești, cu capitala sa, Chora, înălțându-se la 400 de metri deasupra nivelului mării. Această locație unică oferă vederi panoramice impresionante și o atmosferă liniștită, departe de agitația urbană.

Pe lângă peisajele spectaculoase și atmosfera relaxată, Amorgos are și un renume în industria cinematografică, fiind locul de filmare al celebrului film „The Big Blue”, în care a jucat și celebrul actor Jean Reno.

Cât privește costurile, Amorgos rămâne o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută o vacanță accesibilă. Conform informațiilor disponibile pe site-urile de specialitate, un sejur de o săptămână pe insulă pentru două persoane poate costa aproximativ 1.700 de lei, incluzând cazarea într-un studio confortabil la doar câțiva pași de plajă, cu toate facilitățile necesare și Wi-Fi gratuit.

Pentru familiile mai mari sau grupurile de prieteni, există opțiuni de cazare mai generoase, cum ar fi apartamentele cu trei paturi, care pot găzdui până la patru persoane, la prețuri care pornesc de la 3.000 de lei pentru o săptămână. Aceste unități de cazare oferă confort și intimitate, fiind ideale pentru o vacanță relaxantă în mijlocul frumuseții naturale a insulei Amorgos.

Citește și: Selly a transmis un mesaj important tinerei generații, în ziua alegerilor. ”Faceți-vă vocea auzită. Dacă nu mergeți la vot, nu cred că aveți dreptul să vă plângeți”

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'