Cătălin Drulă și Ludovic Orban, nemulțumiți de rezultatele alegerilor: „Mii de nereguli”/ „Sunt lucruri ciudate”

Cătălin Drulă, președintele USR, s-a arătat nemulțumit de rezultatele alegerilor și a precizat că au fost multe nereguli la vot.
Filip Stan
09 iun. 2024, 23:14
Cătălin Drulă și Ludovic Orban, nemulțumiți de rezultatele alegerilor: „Mii de nereguli”/ „Sunt lucruri ciudate”

Cătălin Drulă a declarat că au existat foarte multe nereguli și că nu înțelege „unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL”. Șeful USR susține că Alianța Dreapta Unită (ADU) a câștigat t alegerile pentru primari la București și Timișoara, dar și la Sectoarele 1 și 2.

Drulă: „Mii de nereguli”

„Vreau să încep prin a mulțumi românilor care și-au pus speranța în singura forță de dreapta autentică. Vreau să îi felicit pe toți și, în special, pe cei care au votat pentru câștigarea bătăliei în București. Am câștigat și în Timișoara. Următoarele sunt toate orașele mari din România, unde colegii noștri sunt atenți. Am câștigat și în Sectorul 1 și Sectorul 2. Am văzut exit-poll-urile cu care opinia publică a fost intoxicată astăzi și aș vrea să întreb unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL. Arată ca și cum ar fi făcute din pix și credem că sunt urmarea unei acțiuni de fraudare a votului începută de mult. Nu îmi amintesc să fi fost alegeri cu mai multe nereguli. Mii de nereguli sesizate, bani plătiți pentru voturi. Toată organizarea acestor alegeri a fost în neregulă”, a declarat Drulă.

Citește și Nicușor Dan anunță referendum pentru împărțirea banilor între Primăria Generală și primăriile de sector: „Cu aprobarea Consiliului General, voi declanşa un referendum local pentru cum se vor împărţi banii”

Drulă e convins că Clotilde Armand a câștigat Sectorul 1 și că ADU a câștigat Bucureștiul cu voturi mai multe decât PSD și PNL la un loc. „Aceste alegeri sunt doar o bătălie din războiul declarat împotriva României de către cei de la putere”, a mai spus Drulă.

Președintele USR a mai spus că va răspunde la întrebările legate de scor după ce vor fi numărate voturile. „Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate”, a mai spus el.

Drulă a spus că nu a fost deranjat de faptul că Nicușor Dan, candidatul susținut de ADU, a ținut un discurs separat, dintr-un alt loc. „Așa au stabilit echipele de comunicare”, a explicat reprezentantul USR.

Orban: „Așteptăm rezultatele reale, sigur vor fi diferite”

Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, spune că rezultatele finale vor fi, cu siguranță, diferite.

„Toată campania nu a existat nicio dezbatere despre Parlament, despre poziția României și reprezentarea ei în Parlamentul European, despre ce trebuie să facă pentru reprezentarea României în Parlamentul European. Scorul de azi, au fost lucruri extrem de ciudate cu privire la exit-poll-ul dat publicității azi. Așteptăm rezultatele reale, sigur vor fi diferite. Am curajul să nu-și piardă speranța, să aibă încredere în democrație. Scorul de azi al PSD-PNL e scorul obținut de baronii roșii și galbeni, de satrapii și vătafi care conduc primăriile și care au făcut tot ce este posibil, folosind toate pârghiile, inclusiv cele ilegale pentru a maximiza scorul celor două partide politice”, a mai precizat Ludovic Orban.

Citește și Marcel Ciolacu a activat „planul B”: „Gabriela Firea cu siguranță merge în Parlamentul European!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!