Rezultate alegeri locale 2024. Baronul Lamborghini Iulian Dumitrescu a fost demolat în Prahova! Virgil Nanu, Preşedintele PSD Prahova: „Suntem câştigători la nivel de Consiliu Judeţean. Ne aşteptăm la un procent de peste 40%”

PSD l-a spulberat pe „baronul Lamborghini”. Social democrații au castigat alegerile pentru Primaria Ploiești cu Andrei Volosevici, cât și la Consiliul Județean cu Virgil Nanu. Scorul obținut de cei doi candidați este de aproximativ 40%.
Alina Costache
10 iun. 2024, 00:32
Rezultate alegeri locale 2024. Baronul Lamborghini Iulian Dumitrescu a fost demolat în Prahova! Virgil Nanu, Preşedintele PSD Prahova: „Suntem câştigători la nivel de Consiliu Judeţean. Ne aşteptăm la un procent de peste 40%”
Rezultate alegeri locale 2024. Baronul Lamborghini Iulian Dumitrescu a fost demolat în Prahova! Preşedintele PSD Prahova: „Suntem câştigători la nivel de Consiliu Judeţean. Ne aşteptăm la un procent de peste 40%”

Rezultate alegeri locale 2024. Baronul Lamborghini a fost decimat în Prahova. Conform informațiilor oferite de Virgiliu Nanu, PSD câștigă detașat în Prahova, unde se așteaptă la un procent de peste 40%. Acesta a mai susținut și că, potrivit ”analizelor” făcute în ziua votului, PSD a câştigat preşedinţia CJ, dar și Primăria Ploieşti.

Citește și: Alegeri locale 2024. Nicușor Dan, mesaj pentru partidele susținătoare: „Vreau o majoritate PNL, nu un conflict permanent”

„Suntem câştigători la nivel de Consiliu Judeţean. Ne aşteptăm la un procent de peste 40. Toată ziua am fost pe teren, am fost în secţiile de votare, toţi suntem optimişti. Din toate analizele reiese că avem un scor foarte mare”, a declarat Virgiliu Nanu, duminică seară, la sediul PSD.

Rezultate alegeri locale 2024. Baronul Lamborghini zboară din Prahova

„Referitor la Ploieşti, şi aici am câştigat, noi ne aşteptăm la un scor apropiat de 40%, ca asta este prognoza noastră. Aşteptăm hârtiile să confirme această analiză”, a arătat Nanu.

Liderul PSD Prahova a susţinut, de asemenea, că PSD are şanse a câştiga noi primării, inclusiv cele de pe Valea Prahovei: Azuga, Buşteni şi Sinaia, dar că există şanse să câştige şi Primăria municipiului Câmpina, timp de mulţi ani fief PNL.

Principalul contracandidat al lui Nanu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova este liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, unul dintre cei mai influenţi lideri ai PNL. Dumitrescu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL după ce a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie, fiind acuzat de mită. Prin ordonanţa de plasare sub control judiciar, procurorii anticorupţie i-au interzis de asemenea exercitarea funcţiei de preşedinte al CJ Prahova, pe care a obţinut-o în anul 2020.

Citește și: Rezultate alegeri 2024. George Simion, mândru de procentele obținute de AUR: „Îmi râd ambii ochi când știu că m-am bătut cu PNL și PSD”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!