Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț: „Nu-mi este rușine cu fața mea”

Dana Roba a reușit, în sfârșit, să nu se mai teamă de fostul său soț, cel care a vrut să o ucidă cu un ciocan. A reușit doar să o desfigureze și doar o minune a făcut ca celebra make-up artistă să supraviețuiască.
Filip Stan
10 iun. 2024, 01:28
Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț: „Nu-mi este rușine cu fața mea”
Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț: „Nu-mi este rușine cu fața mea”

Dana Roba a vorbit despre procesul în desfășurare cu Daniel Balaciu, dar și despre deciziile judecătorilor de a primi la dosar expertiza psihologică a fetițelor sale. De asemenea, vedeta a reușit să treacă peste teama pe care o simțea de fiecare dată când îl vedea pe acesta pe culoarele tribunalului.

Citește și: Dana Roba va efectua o nouă operaţie complicată, a rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Mănânc din ce îmi aduc aminte”

Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț

Dana Roba își dorește să obțină custodia totală a fiicelor sale, tocmai pentru ca Daniel Balaciu să nu le mai poată vedea niciodată. Vedeta a apărut nemachiată la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu” cu scopul de a arăta lumii cum arată la un an de la tentativa de omor. Acum Dana are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pe care o va face, la toamnă, în Turcia, întrucât în România costă foarte mult, respectiv 50.000 de euro.

„Așa arăt nemachiată, nu-mi este rușine cu fața mea, nu sunt nici Kim Kardashian. Într-adevăr, arăt rău, fruntea mea arată îngrozitor. În septembrie o să merg la operații și anestezii. Au trebuit să îmi ia din coaste și să îmi pună în frunte. Vă dați seama, am trecut prin clipe foarte grele, dar Dumnezeu cred că va fi cu mine, același Dumnezeu care a fost cu mine când eram în baltă de sânge 7 ore și nu am murit. Tot la Acela mă rog în continuare să pună mâna pe mâna medicului să mă opereze El”, a declarat Dana Roba în cadrul emisiunii online.

Dana Roba recunoaște că este uimită și acum că a reușit să treacă peste ce s-a întâmplat în urmă cu un an, atunci când soțul său a încercat să o omoare cu un ciocan.

„Este un an în care Dumnezeu m-a binecuvântat! Faptul că sunt în viață și că sunt alături de copiii mei este cea mai mare binecuvântare. Eu sunt sigură că toate mamele îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru copii și pentru viață, dar eu îi mulțumesc în special pentru viața mea. Sunt obligată să mulțumesc înaintea lui Dumnezeu, mai mult de 100 de ori față de toate mamele. Înainte, dacă aveam ceva, mi se părea normal. Dacă făceam bani, mi se părea normal că fac bani. Dacă aveam copiii sănătoși, mi se părea normal că am copiii sănătoși.

În momentul când a venit iar necazul peste mine și am văzut moartea cu ochii, mi s-a părut o mare binecuvântare tot ce am avut și responsabil de faptul că sunt în viața e doar Dumnezeu. Dumnezeu s-a folosit și de medicii care m-au operat și clar Dumnezeu m-a pus pe mine pe picioare. Trăiesc acum fără niciun handicap, singurele probleme pe care le am sunt lipsa gustului și a mirosului. Mi-au zis fetele pe Instagram că ele nu ar vrea să trăiască fără gust și fără miros. Ba da, eu vreau să trăiesc fără gust și fără miros. Sunt oameni care trăiesc fără o mână și fără un picior, sunt oameni care trăiesc cu handicapuri mai mari ca ale mele, fără gust și fără miros, iar mâna dreapta da, când stau în picioare, mă doare. Mă doare palma, mă dor degetele, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut un an binecuvântat și cred că va fi un an și mai binecuvântat”, a mai afirmat Dana Roba pentru WOWbiz.

Citește și: Cererea care l-ar putea face pe Daniel Baciu să iasă din închisoare. Dana Roba e terifiată. „Este ceva inadmisibil așa ceva”

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'