Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Emilia Ghinescu a vorbit despre unul dintre cele mai groaznice momente din viața ei. Artista a dezvăluit cum a aflat că nu va mai putea face copii niciodată.
Filip Stan
10 iun. 2024, 01:25
Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”
Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, având în spate o carieră pe care mulți interpreți ar putea să fie invidioși. Pe lângă viață profesională, care a avut o pantă ascendentă impresionantă, aceasta ascunde o poveste de viață tulburătoare.

Citește și: Emilia Ghinescu a dezvăluit locul ei preferat din România. Ce le-ar recomanda turiștilor străini: „Avem pământ binecuvântat de Dumnezeu”

Emilia Ghinescu și-a câștigat simpatia publicului pentru cântecele ei autentice, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Aceasta a vorbit deschis despre unul dintre cele mai cumplite momente din viață ei. Artista a primit un diagnostic cumplit. Din fericire, acesta s-a dovedit a fi greșit într-un final, însă Emilia Ghinescu a primit o nouă veste proastă, atunci când i s-a spus că nu va mai putea face copii. Chiar și așa, artista a mai dat naștere unei fetițe și și-a îndeplinit visul de a avea 3 copii.

„Doctorii mi-au spus că am cancer la rinichi. Știam că am probleme. Un doctor neurochirurg s-a gândit că nu am cum să am așa ceva. M-au trimis la alt spital și au văzut că tumoarea aceea era de fapt rinichiul întors. M-au operat de urgență, mi-au băgat o sondă, recuperarea a fost foarte grea. Mi-a spus să nu mă mai gândesc că voi mai putea face vreodată copii, pentru că e foarte periculos cu problema pe care o am eu la rinichi. Eu oricum nu îmi mai doream copii, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că am scăpat de dureri. Totuși, am mai adus pe lume o fetiță, am avut mare grijă de mine. Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătoasă și să nu am probleme.”, a declarat Emilia Ghinescu.

Zvonuri despre o idilă foarte cunoscută în lumea muzicii populare a fost între Nicu Paleru și Emilia Ghinescu. Artista a povestit ce a fost de fapt între ei și cum s-a înțeles cu soțiile lui.

„Nicu Paleru a fost îndrăgostit de mine, a recunoscut și el, dar era o dragoste de copii. Nicu este un om atât de bun, atât de blând și atât de sincer, mai rar întâlnești un om așa. O spun cu mâna pe inimă. În momentul în care s-a îndrăgostit de mine, eu eram într-o relație cu fostul meu soț.Nu aș fi putut să mă uit la el, îl vedeam doar pe bărbatul cu care m-am căsătorit. Nicu a înțeles lucrul acesta. Amândoi ne-am despărțit în același timp, dar tot nu am reușit să formăm ceva.(…) Oamenii ne iubesc împreună, noi suntem un tot. Este foarte frumoasă completarea asta pe care o avem pe scenă. Nu prea mai ținem legătura, nu prea răspunde la telefon, eu mai mult am vorbit cu soțiile lui. Soțiile lui Nicu m-au iubit mai mult decât mă iubește el. Dovada faptului că nu am avut nimic, că altfel ar fi fost geloase.”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la „Online Story”.

Citește și: Gestul făcut de Emilia Ghinescu când fiul ei nu i-a dat voie să mănânce în mașină: „I-am spus să mă lase pe marginea drumului”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Telefoanele care au omorât concurența. Nimeni nu mai cumpără altceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Punkiști din toată Germania protestează în insula Sylt împotriva elitismului și extremei drepte
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!