George Simion nu exclude candidatura la prezidenţiale: „Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârşit cu şanse”. Sâmbătă, congres AUR pentru alegerea candidatului

Întrebat dacă candidează la prezidenţiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulţi colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârşit cu şanse"
Filip Stan
10 iun. 2024, 17:09
George Simion nu exclude candidatura la prezidenţiale:

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat că sâmbătă va avea loc congresul pentru alegerea candidatului la prezidenţiale. ”Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic”, a spus Simion. El a precizat, despre intrarea în cursa pentru prezidenţaile, că este o posibilitate şi că tot mai mulţi colegi îi propun acest lucru.

VIDEO Candidatul USR de la Sectorul 3, lovit de un reprezentant AUR, după ce discutaseră în contradictoriu cel puţin 10 minute. Lucian Judele a susţinut că ar fi fost agresat de „oamenii de nădejde ai lui Negoiţă”

”AUR va avea şase mandate, sperăm şi la al şaptelea, în funcţie de cei care trec sau nu pragul, USR va avea trei şi să vedem ce fac cei de la UDMR şi de la SOS. Avem consilieri în toate consiliile municipale şi judeţene, cu excepţie Harghita şi Covasna. Suntem bucuroşi că aceste. Aceste alegeri au fost puternic afectate, a fost un haos în organizare”, a declarat Simion.

El a precizat că AUR ”atacă cu tărie alegerile prezidenţiale”. ”Avem o şedinţă de Biroul Naţional diseară, iar sâmbătă congres pentru alegerea candidatului la prezidenţiale. Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic. Nu poţi să zici că ai şanse reale la nişte alegeri locale când sunt alegeri într-un singur tur şi sunt decalate cu patru luni”, a mai spus Simion.

Întrebat dacă candidează la prezidenţiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulţi colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârşit cu şanse.

Rezultate alegeri 2024. George Simion, mândru de procentele obținute de AUR: „Îmi râd ambii ochi când știu că m-am bătut cu PNL și PSD”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2024 – După centralizarea a peste 98,8% dintre voturile exprimate până acum în străinătate la europarlamentare, Alianţa PSD-PNL are 21,33%, urmată de Alianţa Dreapta Unită, AUR şi SOS România

Alianţa PSD-PNL a obţinut un scor de 21,33% după numărarea a peste 98,8 % dintre voturile exprimat în străinătate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de Alianţa Dreapta Unită – 16,3% şi de AUR – 14,54%.

În  diaspora, la ora 8, după numărarea a 98,8% din cele 215994 voturi exprimate, Alianţa PSD-PNL -are 21,33% (44358 voturi), Alianta Dreapta Unită  – 16,3% (33901 voturi), AUR 14,54% (30243 voturi).

Pe locul 4 se situează SOS România –  13,58% (28258 voturi), Reînnoim Proiectul european al României  – REPER 9.7% (20176 voturi), Diaspora Unita – 7,08% (14731 voturi), Nicu Ştefănuţă – 5,93% (12350 voturi), Vlad Gheorghe – 5,15% (10 711 voturi)

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!