Probleme în paradis? Monica Bîrlădeanu vorbeşte despre butonul de panică într-o relaţie

Monica Bîrlădeanu are o relaţie asumată cu doctorul Valeriu Gheorghiţă după ce au fost prinşi de paparazzi bălăcindu-se romantic într-o piscină de la vecinii bulgari. Între timp, s-au mai rafinat vacanţele, au apărut şi imagini cu inele, dar nu s-au făcut anunţuri oficiale.
Filip Stan
10 iun. 2024, 18:55
Probleme în paradis? Monica Bîrlădeanu vorbeşte despre butonul de panică într-o relaţie

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță formează un cuplu încă de anul trecut, iar unii vorbesc inclusiv despre nuntă, copii şi o relaţie dusă la un alt nivel.

În ciuda discreției lor, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dat naștere la numeroase speculații cu privire la relația lor. Mulți au sesizat, în ultimele postări de pe platformele de socializare, că cei doi poartă verighete. Iar de aici până la scenariul unei căsătorii secrete n-a mai fost decât un pas, dar confirmări oficiale se lasă aşteptate, iar fiecare pare că îşi vede de cariera lui, iar discreţia în relaţie se adânceşte la cote tot mai mari.

Într-o ultimă postare pe Instagram, Monica Bîrlădeanu vorbeşte despre activarea butoanelor de panică într-o relaţie. „Daca aveti relatii dificile si va simtiti uneori in pericol sau stiti pe cineva intr-o situatie in care ar avea nevoie de ajutor, am 10 BUTOANE DE PANICA pentru voi, distribuite de Asociatia Anais cu sprijinul Avon.
E un buton de panica discret care trimite un SMS automat persoanei de incredere setata de voi, fara ca agresorul sa stie. Veti primi ajutor in caz de nevoie.
Avem dreptul la integritate fizica, la pastrarea demnitatii de om si chiar daca uneori e dificil de iesit din relatii abuzive, e important de stiut ca exista sprijin, exista ajutor, exista solutii.

Astept doar un mesaj in privat din partea voastra cu un nume, o fraza despre situatia in care va aflati si un numar de telefon. Asociatia Anais le va prelua si va va contacta in maxima discretie, sa stabiliti impreuna cum ajunge la voi butonul de panica promis.
Va imbratisez cu tot sufletul!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Monica Bîrlădeanu, anunț pe Instagram: Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care îl poate face cineva!

Monica Bîrlădeanu reprezintă un nume sonor în showbiz-ul românesc și este una dintre cele mai apreciate femei din țara noastră.

Acrița și Valeriu Gheorghiță trăiesc o poveste de dragoste, ferită de ochii curioșilor de ceva timp.

Pentru că astăzi este Ziua Copilului, aceasta a ținut să posteze câteva imagini importante pentru ea, alături de un mesaj profund.

Te-ar putea interesa și Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

„Un copil este o ființă pe care ne-a împrumutat-o Dumnezeu, ca să facem un curs intensiv despre cum să iubim pe cineva mai mult decât pe noi înșine, despre cum să ne schimbăm cele mai mari defecte pentru a le da cele mai bune exemple și despre cum să învățăm să avem curaj. Da, asta e!

Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care îl poate face cineva, pentru că presupune să te expui la toate tipurile de durere, dar mai ales incertitudinii că faci lucrurile corect și temerii de a nu pierde ceva atât de iubit. A pierde? Cum? Nu e al nostru?

A fost doar un împrumut. Cel mai prețios și mai minunat împrumut, pentru că sunt ai noștri atâta timp cât nu pot avea grijă de ei înșiși, după aceea aparțin vieții, destinului și familiilor lor. Dumnezeu să binecuvânteze, pentru totdeauna, copiii noștri, pentru că pe noi, deja, ne-a binecuvântat cu ei! Jose Saramago”, a scris aceasta pe Instagram, alături de mai multe imagini.

De altfel, în imaginile postate pe contul personal de Instagram, vedeta a etichetat persoanele dragi sufletului ei în fotografiile emoționante.

Motivul pentru care Monica Bîrlădeanu s-a întors în România

Monica Bîrlădeanu este o femeie cunoscută în România și totodată, îndrăgită de foarte multe femei. Puțini știu, însă, că aceasta a locuit vreme de 13 ani în America, iar în urmă cu câțiva ani, s-a întors înapoi în țară.

Principalul motiv pentru care actrița s-a întors în România a fost familia ei. Vedeta a mărturisit că s-a mutat nu mai puțin de 7 ori în 13 ani și a mai spus faptul că i-a fost greu să găsească o locuință în care să se simtă în largul ei.

În urmă cu doi ani, Bîrlădeanu spunea că a luat decizia de a renunța la America pentru viața în România, mai ales că aici se află familia ei.

În anul 2018, după câteva roluri de succes în America, dar și în România, frumoasa actriță a revenit pe micile ecrane, în postura de prezentatoare a show-ului ”Ferma vedetelor” de la Pro TV.

„Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani. Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori.

Citește și Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat. Va avea loc în iunie: „Save the date”

Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a mărturisit Monica Bîrlădeanu pentru Ego.ro.

Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica pe Internet: „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiește și tu”

Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde are o comunitate numeroasă, care o urmărește, îi apreciază și comentează postările. Recent, a postat un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani și se întreabă dacă nu cumva aceste cuvinte îi sunt adresate partenerului ei de viață.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a fost la un pas de un accident cumplit: „Așa-i când nu te uiți stânga-dreapta”

Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet

Cel mai valoros lucru pe care poți să-l dăruiești cuiva nu este un lucru material, este timpul tău. E atenția ta, căldura și înțelegerea ta… si atunci cand cineva iti daruieste timpul lui, daruieste si tu mai departe o mica parte dintr-al tau cuiva care poate are nevoie si isi poarta suferinta in tacere„, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret?

Cele mai recente poze, story-uri și reels-uri de pe Instagram îi înfățișează pe cei doi cu verighete pe inelare. Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia.

Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă Monica Bîrlădeanu îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni.

Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie. (Vezi AICI mai multe detalii + imagini)

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'