Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan. Bea în fiecare dimineață: „Face minuni pentru organism”

Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan. Este una dintre cele mai urmărite influencerițe din România, bucurându-se de un număr impresionant de prieteni virtuali, pe care îi ține la curent cu multe lucruri și obiceiuri din viața ei. Recent, a vorbit despre alimentație și sport, unde nu prea excelează, spune ea.
Alina Costache
10 iun. 2024, 20:49
Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan. Bea în fiecare dimineață:
Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan

Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan. Vedeta nu se consideră un etalon în ceea ce privește capitolul ‘sport și alimentație’, pentru că ea nu face mișcare, dimpotrivă, se consideră o persoană sedentară.

Citește și: Ana Morodan a scăpat de probleme și a fugit peste mări și țări! Câți bani a cheltuit imfluencerița ca să se distreze în vacanța luxoasă

Trucul zilnic la care apelează Ana Morodan

Nici din punct de vedere al alimentației corespunzătoare ea spune că nu se poate numi un etalon. Totuși, unul dintre trucurile pe care le are dimineața, pentru detoxifierea organismului, este oțetul de mere, care o ajută enorm.

Când am chef să mănânc, mănânc, când nu, nu. Dar cu siguranță nu sunt un etalon din punctul acesta de vedere. Sunt în continuare o sedentară, recunosc. Dar nu sunt un etalon… Într-adevăr beau oțet de mere dimineața, pentru detoxifiere. Face minuni pentru organism„, a spus Ana Morodan, pentru Viva.ro.

Ana Morodan, revelație uriașa la 39 de ani

Cunoscută și sub numele de „Contesa Digitală”, influencerița a trecut prin anumite provocări în ultima perioadă, iar acum a transmis vineri un mesaj către fanii și urmăritorii săi, abordând subiecte precum maturitatea, detașarea și încrederea.

Dragi toți, așa cum v-am promis acum mai bine de 10 ani, mi-am trăit și îmi trăiesc viața cu voi, de la copilul rebel, la tânăra femeie care și-a dorit să demonstreze celor din jur că poate fi un om de business capabil, la extravaganțe care pe mulți v-au făcut să ridicați o sprânceană crezând că e imposibil ca cineva să aibă curaj să trăiască atât de liber și diferit”, scrie influencerița, pe Facebook.

După un 2023 în care a părut mai vulnerabilă și demoralizată, având în vedere că în luna martie a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise, și în care a ajuns la concluzia că nu se mai simte confortabil în propria piele, Ana Morodan pare, la vârsta de 39 de ani, mult mai calmă și liniștită.

De la deschideri de drumuri pentru o nouă industrie și până la neputința de a coopera cu drame personale, viața mea a stat și va sta mereu ca un far pentru cei care caută vise mai mari și mai frumoase, pentru curajoșii care se ridică de jos și pentru cei care cu umor vor căuta mereu căi să meargă înainte cu inima. Cheers to building the future.

Cu ochi senini, cu lecții învățate, cu maturitatea detașării și lumina încrederii că we build our own reality. Welcome 39, te-am așteptat ca și când, că ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap, era spre 40′ de fapt. Ana Morodan, Legend of Personal Triumph”, și-a încheiat Ana Morodan mesajul.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?