Zanni și Iancu Sterp mută războiul de la Survivor All Stars în gala RXF: „Sinucidere curată. E luptător, dar are 60 de kilograme”

După ce Iancu Sterp a făcut mai multe declarații dure la adresa sa, Zanni a ales să îi ofere un răspuns scurt și l-a invitat să se lupte cu el în cușca RXF.
Alina Costache
11 iun. 2024, 16:43
Zanni și Iancu Sterp mută războiul de la Survivor All Stars în gala RXF: „Sinucidere curată. E luptător, dar are 60 de kilograme”

Iancu Sterp a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a făcut mai multe declarații la adresa lui Zaani, adversarul său din finala Survivor All Stars. Acesta a spus despre campionul competiției că a fost favorizat de producție, că ar fi primit mâncare pe ascuns de la localnici, dar și că ar fi avut acces la un telefon mobil o dată pe săptămână, lucru strict interzis.

Cătălin Măruță l-a întrebat pe acesta dacă nu se gândește să îl cheme pe Zanni în cușcă, pentru a se confructa direct. Iancu Sterp a exclus această posibilitate, spunând că Zanni nu i-ar putea face față.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. să intre cu el în cușcă), sinucidere curată.”, a spus Iancu Sterp.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni. Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit telefon și mâncare pe la spatele producătorilor de la ProTV: „El nu are replică în fața mea”

Declarațiile lui Iancu au ajuns și la urechile lui Zanni, care nu s-a ferit să îi răspundă fostului Războinic. Cu toatea astea, nu a oferit prea multe detalii, transmițând doar o replică scurtă.

Campionul Survivor All Stars a distribuit videoclipul cu declarațiile făcute de Iancu, unde a scris: „Accept provocarea!”, etichetând contul oficial de Instagram al Galei RXF, semn că Zanni e gata să intre în cușcă cu Iancu Sterp.

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni

Iancu Sterp susține că Zanni ar fi aranjat de la începutul competiției din Republica Dominicană ca un localnic, pe care l-ar fi plătit, să-i facă diferite favoruri. Acuzațiile sunt destul de grave, întrucât el susține că staff-ul emisiunii nu avea habar de aranjamentele făcute de fostul Faimos.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare.

El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (…) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

Citește și: Zanni, complet dezamăgit de mama Geta: „M-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește. Când m-am întors am văzut numai comentarii că Zanniche nu merită”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!