Nicu Paleru, despre țeapa pe care i-ar fi tras-o fostei soții: „Am avut o înțelegere pe care nu și-a respectat-o. Eu consider că m-am achitat de îndatoririle de soț”

Nicu Paleru a fost căsătorit cu Gabriela timp de 15 ani, însă, la un moment dat, au decis să o ia pe drumuri separate. La acel moment, se zvonise că divorțul s-a produs din pricina faptului că Gabriela nu i-a putut oferi copii. Cântărețul și-a asumat, însă, partea lui de vină și a dezvăluit că soția lui i-a cerut divorțul deoarece el devenise o cu totul altă persoană. Datoriile îl transformaseră în așa măsură încât nimeni nu se mai putea înțelege cu el.
Alina Costache
11 iun. 2024, 17:52
Nicu Paleru, despre țeapa pe care i-ar fi tras-o fostei soții:

Nicu Paleru a reușit, între timp, să se repună pe picioare. În 2011, a divorțat și, la scurt timp, s-a căsătorit cu Cristina, care i-a dăruit o fetiță. Însă divorțul nu a venit cu liniște pentru îndrăgitul cântăreț. Fosta soție era și impresara lui, iar la relația profesională nu a renunțat după divorț. Doar că Gabriela îi cerea socoteală pentru fiecare ban câștigat. El își ascundea câștigurile de fosta soție, dar Gabriela era cu ochii pe el.

Potrivit unei înțelegeri semnate în timpul căsniciei, Gabriela încasa, în calitate de impresar, un procent considerabil din banii pe care artistul îi câştiga din muzică. După divorț, suma care-i revenea Gabrielei nu mai ajungea în contul comun al familiei, ci doar al fostei soţii. Surse din anturajul artistului spuneau, la acea vreme, că Nicu Paleru se străduiește din răsputeri să evite un scandal cu Gabriela, motiv pentru care, în loc să rezilieze contractul, prefera să-şi ascundă veniturile reale.

Paleru a cântat la un eveniment, iar fosta lui soţie m-a sunat a doua zi să îmi spună să îi dau o parte din suma încasată de el. Ca să nu-l dau de gol, i-am spus că nu a fost plătit„, povestea, în 2012, o sursă pentru Click

Nicu Paleru, adevărul despre țeapa pe care i-a tras-o fostei soții

Invitat, recent, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Paleru a spus că nu a intenționat să-i tragă țeapă fostei soții și consideră că și-a achitat îndatoririle lui față de ea.

Nu neapărat (nr. daca i-a tras teapa fostei soții). Am avut o înțelegere pe care nu și-a respectat-o și ca atare eu am renunțat. Ne înțelesesem inițial la o anumită sumă de bani, oricum avem datorii la bănci și peste tot și ce era că aveam și la ea. Inițial, dorința mea a fost să o las bine, chiar dacă eu nu mai sunt în viața ei și nu era neapărat vorba că mă căsătoresc, pentru că nici nu o cunoșteam atunci pe actuala soție. Pur și simplu s-a întâmplat să fie o neînțelegere mai mare.

Nu neapărat din partea mea, dar eu consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț chiar și după ce ne-am separate și să o las cumva bine”, a mărturisit Nicu Paleru, potrivit kfetele.ro

Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, Nicu Paleru spune că îi mulțumește fostei sale soții pentru faptul că a fost omul trimis de Dumnezeu în momentele în care a avut nevoie.

Ea a fost unul dintre oamenii pe care Dumnezeu i-a pus în calea mea și în viața mea ca să mă ducă la ceea ce sunt acum. Asta trebuie să luăm ca esență din toate lucrurile. Nu ce discuții am avut sau ce probleme au fost”, a mai spus artistul.

Citeste si Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. Cei doi nu se mai ascund: „Oamenii își doresc să fim împreună”

Ce relație a fost între Nicu Paleru și Emilia Ghinescu

Ani la rând, Nicu Paleru și Emilia Ghinescu au format un cuplu pe scenă, iar la nunți făceau împreună show-uri de neuitat. În acea perioadă, a apărut zvonul că între ei ar fi mai mult decât o legătură profesională. Mai mult, românii chiar credeau că sunt soț și soție. Emilia Ghinescu a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că în momentul în care mergea la nunți, era întrebată unde este soțul ei, Nicu Paleru, iar oamenii nu credeau când ea le spunea că nu sunt împreună.

Nicu Paleru a dezvăluit, în emisiunea moderată de Denise Rifai, sentimentele pe care le-a avut față de colega lui.

Citeste si Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Într-adevăr, mie mi-a plăcut, îmi plăcea de Emilia (nr. Emilia Ghinescu). Și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, ea la Junior 2000, eu la Inedit, așa se numeau formațiile, și eram prieten cu toții, și cu băieții din trupă, dintre care George, prietenul meu, chitaristul, s-a căsătorit cu ea”, a povestit Nicu Paleru.

Artistul a povestit că între ei a fost mai mult o poveste copilărească, însă în momentul în care a văzut că este prietenă cu chitaristul, a ales să se retragă.

Fiecare om cred că are nevoie de un motiv de a iubi, eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram și eu la vânătoare și îmi plăcea de ea, dar nu neapărat o dragoste, era așa ceva mai nevinovat, mai la începutul vieții mele. Din momentul în care am înțeles că este prietenă cu chitaristul am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. „Vrei să fii prietena mea? Nu că am prieten”, a mai dezvăluit Nicu Paleru în emisiunea de la Kanal D.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!