Rux și-a ieșit din pepeni în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost criticată pentru ținuta provocatoare: „A luat costumul de cezariană acum”

Rux, cunoscută sub numele de Rux și Opulență, a avut o apariție nonconformistă și foarte îndrăzneață în emisiunea lui Cătălin Măruță, care nu a trecut neobservată. Cunoscuta influenceriță a primit câteva critici pentru ținuta aleasă, lucru care a făcut-o să răbufnească.
Alina Costache
11 iun. 2024, 22:49
Rux și-a ieșit din pepeni în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost criticată pentru ținuta provocatoare: „A luat costumul de cezariană acum”
Rux a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță

În fiecare zi de marți, Cătălin Măruță are în cadrul emisiunii sale rubrica „Rux, Alice și Ioana comentează tot ce ne interesează”. Cele trei dezbat abumite subiecte. De această dată, Rux a făcut furori cu apariția sa excentrică. Influencerița a avut o apariție surprinzătoare și foarte îndrăzneață, iar prezentatorul TV nu a putut să nu o remarce.

Cătălin Măruță: Mă gândesc că e cam frig în platou.

Rux: Da, e frig?

Cătălin Măruță: Când ai abdomentul ăsta e normal să vii cu ea (n.r. rochia).

Rux: Exact, Măruță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUX (@rux.si.opulenta)

Citește și: Scandal după Survivor! Cristi Mitrea îi demolează pe Jador cu Zanni: „Ipocriți, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți piese împreună”

Influencerița a explicat că poartă o rochie din in natural și a mărturisit că primește frecvent comentarii răutăcioase despre felul în care se îmbracă. Ea a precizat că, deși aproape are pătrățele pe abdomen, este judecată că rochia îi scoate în evidență silueta, pe care oamenii o consideră urâtă.

Rux: Asta este o rochie din in natural. D-aia am venit așa. Faza este că primesc foarte multe hate-uri pe internet despre cum arăt. Eu purtam rochia aceasta și mi-a scris una că rochia e superbă, doar că nu mă avantajează, că îmi socate în evidență cea mai urâtă formă a corpului meu. Abdomenul meu?! Aproape am pătrățele. Aproape am pătrățele, Măruță! Cea mai urâtă formă a corpului meu? Cum?! Eu cu asta mă lupt zilnic pe internet, cu dublul standardul acesta – cum trebuie să arate o femeie. Eu am părul scurt. Acum am perucă, sper că s-au prins oamenii. Mi-au dat mesaje oamenii să mă întrebe dacă îmi vopsesc părul săptămânal și că o să îmi cadă.

Cătălin Măruță: Nu înțeleg de ce oamenii își pierd timpul să înjure sau să stea să-l înjure pe unul pe net. Își pierd timpul să scrie acolo mesajul. A spus cineva că Rux a luat costumul de cezariană acum la emisiune.

Rux: Da, merge și la gravide. Am o prietenă gravidă. Arată țiplă gravidele.

Citește și: Andreea Mantea desființează femeile care își pun filtre pe Instagram: „Toate sunteți trase la indigo, e păcat”

Chiar dacă vedeta a ales o ținută care să îi scoată în evidență talia, fanii emisiunii nu s-au putut abșine și au criticat-o pentru vestimentația sa. Aceștia au scris numeroase mesaje, unele afirmând că Rux nu ar trebui să apară așa la TV deoarece ar putea fi văzută și de copii, iar altele sugerând că rochia ar fi fost purtată invers și că ar trebui să aibă, de fapt, spatele gol.

Cătălin Măruță: A mai scris cineva un mesaj că Rux nu ar trebui să apară așa la TV, că e posibil să o vadă și copiii. (…) Alte persoane spun că ai luat rochia invers. Sigur nu e invers? Să aibă, de fapt, spatele gol?

Rux: Dacă o luam invers nu mai terminați emisiunea. Adică, oameni buni încercați să gândiți. Eu încerc să le fac creierul să funcționeze. Încercați să gândiți! Dacă era invers mă lăsați pe post? Nu îmi pasă de ce zic oamenii, dar încerc să le deschid creierul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!