George Simion vrea petrecere faraonică şi la botezul fiului său, după festinul de la nuntă. Unde va avea loc mega-petrecerea

George Simion invită alegătorii la botez. Liderul AUR repetă schema electorală cu nunta din 2022 și transformă creștinarea fiului său într-un spectacol deschis.
Filip Stan
13 iun. 2024, 16:52
George Simion vrea petrecere faraonică şi la botezul fiului său, după festinul de la nuntă. Unde va avea loc mega-petrecerea

George Simion, liderul AUR, s-a căsătorit în urmă cu un an, iar la nuntă a invitat peste 10.000 de oameni, printre care și personalități cunoscute. Politicianul și-a publicat declarația de avere pe anul precedent, în care a notat și suma adunată în urma evenimentului.

Mai exact, George Simion notează că a adunat 400.000 de euro în urma nunții organizate în comuna vâlceană Măciuca.

EXCLUSIV George Simion se invită la guvernare: „Fără noi, nu se poate face majoritate. O să curăţăm tot”

George Simion încearcă să repete experimentul nunții la care a invitat toți românii. Liderul AUR a lansat o invitație deschisă la botezul fiului său Radu. Simion dă șansa tuturor admiratorilor săi să confirme prezența la evenimentul care va avea loc în județul Suceava.

Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati, Ilinca și George Simion, și părinții mei spirituali, Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, arată textul invitației.

Evenimentul va avea loc în data de 6 iulie, la Gura Humorului, în județul Suceava. Dacă la nuntă George Simion a avut 10 perechi de nași, pentru botezul primului său copil s-a mulțumit doar cu două cupluri.

George Simion și soția lui Ilinca au sărbătorit în aceeași locație și „Revelionul de AUR” la începutul anului. Alături de ei au petrecut peste 1.500 de invitați, care au fost nevoiți să se înscrie online la eveniment pe un site al partidului AUR.

EXCLUSIV George Simion contestă decizia de comasare a alegerilor: „Au vrut să oprească AUR, să îngroape opoziţia, dar cu noi nu le-a mers”

La nunta din 2022, unde au fost invitați toți românii, au participat peste 10.000 de oameni. În declarația de avere, George Simon a menționat cadouri de nuntă de peste 400.000 euro, adică aproape 2 milioane de lei.

Confirmarea prezenței la botezului fiului lui George Simion poate fi făcută pe pagina lui oficială.

EXCLUSIV | George Simion, certat de nevastă pentru că nu a stat de 1 Iunie cu bebelușul. ”M-a cam tras de ureche”

Liderul AUR a dezbătut mai multe subiecte importante în acest moment în țara noastră. George Simion i-a adus acuzații dure lui Florian Coldea, și nu numai.

Citește și EXCLUSIV | George Simion: ”Dacă mă arestează pe mine iese lumea în stradă! Am furat eu cu ei?”

George Simion susține faptul că sunt multe persoane la mijloc care ”au dat foc la țară”, însă românii au opțiunea de a vota AUR, dacă vor schimbări în 2024, spune acesta.

„Noi îi deranjăm pe toți și au încercat prin aceste alegeri comasate, au dat foc la țară, pentru că patru luni de zile o să fie actualul primar și primarul ales. Românii pot găsi pe toate buletinele de vot AUR și cred că 2024 va fi anul schimbării. Ne-au condus doar PNL și PSD atâția ani, și?

Aceleași persoane care l-au împușcat pe Ceaușescu și au dat bogățiile țării altora și ei sunt guvernatori. Este foarte important pe cine trimitem în Parlamentul European”, a spus George Simion la România TV.

„E important și pe cine trimitem la pușcărie”, a completat prezentatoarea Simona Gheorghe.

George Simion: ”Românilor nu li se permite șansa de a munci în țară”

Printre altele, liderul AUR a vorbit în repetate rânduri despre Florian Coldea, un nume care a zguduit România în ultimele două săptămâni.

„Domnul Coldea nu ar fi acționat de unul singur, pe linie securistică sau masonică în justiție sau în mediul economic unii au întâietate și se întâmplă acest jaf. Este un grup infracțional care a luat puterea și românii pot lua din mâinile lor puterea.

Românilor nu li se permite șansa de a munci în țară. Am putea avea cel mai mare institut de analize asupra alimentelor, am fost printre puținii care i-au luat apărarea lui Hideg, putea să testeze toate produsele venite din import, este viitorul acestei națiuni. Eu plâng când văd românii plecați în condiții vai de mine…”, a declarat liderul AUR, în exclusivitate pentru România TV.

Te-ar putea interesa și EXCLUSIV George Simion, în plin scandal legat de cercetarea penală a lui Coldea: „Prietenii lui sunt pe lista de europarlamentare a USR, PMP şi Forţa Dreptei: Vlad Voiculescu, Dan Barna, Eugen Tomac”

Întrebat și ce activități a avut astăzi, cu ocazia zilei de 1 Iunie, mai ales că liderul AUR este un proaspăt tătic, acesta a răspuns:

„M-a cam tras Ilinca de ureche că era să nu fac poze cu copilul de 1 Iunie, sperăm să avem și o fetiță. E de nedescris bucuria când te întorci acasă. Fiecare român trebuie să simtă aceste lucruri”

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Despăgubiri pentru România și Bulgaria, după refuzul Schengen
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Lavrov Saluta Nominalizarea lui J.D. Vance ca Potențial Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'