Diana Dumitrescu a dezvăluit care este locul din România pe care îl adoră. Aici și-a petrecut toată copilăria: „Ajungi în paradis în momentul în care pășești acolo”

Diana Dumitrescu a vorbit despre locul său preferat de vacanță de la noi din țară și a dezvăluit că de acesta o leagă multe amintiri din copilărie.
Filip Stan
13 iun. 2024, 17:54
Diana Dumitrescu a dezvăluit care este locul din România pe care îl adoră. Aici și-a petrecut toată copilăria: „Ajungi în paradis în momentul în care pășești acolo”
Destinația de vacanță pe care Diana Dumitrescu o alege de fiecare dată

Locul de poveste pe care Diana Dumitrescu pur și simplu îl iubește. Când vine vorba de vacanțe destinația preferată a actriței se află chiar la noi în țară. Locul este cu adevărat unic și atrage în fiecare an milioane de turiști. Este vorba despre Delta Dunării, unul dintre locurile în care actrița mergea în vacanță încă de când era doar o copilă.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Diana Dumitrescu. Ce diagnostic a primit de la medici: „Am avut o criză de durere”

Celebra actriță mergea încă de când era mică în Delta Dunării, iar dacă ar fi să recomande un loc superb de vacanță din România, fără ezitare s-ar gândi la această destinație. Nu doar pentru peisajele frumoase, ci și pentru condițiile de cazare din zonă.

„Categoric recomand Delta Dunării! Eu am și copilărit acolo, aveam o casă de vacanță, dar s-a făcut și un resort cunoscut la care am fost în urmă cu câțiva ani și am tot spus că vom reveni.

Din punctul meu de vedere, acest resort se apropie cel mai bine de cinci stele europene prin servicii, mâncare, cazare și locația. Ajungi în paradis în momentul în care pășești acolo”, a povestit Diana Dumitrescu, pentru WOWbiz.ro.

Primele lucruri de pe lista de activități pe care le poți face în Deltă sunt, pentru Diana Dumitrescu, plimbările cu barca și excursiile până în punctul în carea Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră.

„Pe lângă faptul că este acest resort, mai sunt și lucrurile pe care le poți descoperi prin excursii cu barca. Poți să mergi la pescuit, să vezi pelicani, să vezi cai sălbatici, să ajungi la Pădurea de la Letea.

Poți merge în Sulina, acolo unde se poate vedea locul în care Dunărea se întâlnește cu marea. Sunt niște locuri absolut superbe și unice în lume pe care noi le avem. Putem să ne bucurăm de adevărata valoare a ceea ce înseamnă Delta Dunării”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Diana Dumitrescu trece prin momente dificile! Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița. ”A apărut din cauza stresului”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Sportivii israelieni vor primi protecție non-stop la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!