Marcel Ciolacu, tricou cu inscripţia „Make Suceava great again”

Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat.
Filip Stan
14 iun. 2024, 18:56
Marcel Ciolacu, tricou cu inscripţia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a purtat, vineri, la o conferinţă de presă, un tricou cu inscripţia ”Make Suceava great again”, spunând că i l-a oferit Gheorghe Şoldan, candidatul PSD care l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur în alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Suceava. ”Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a purtat, la conferinţa de presă susţinută vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, un tricou pe care scria, cu roşu, ”Make Suceava great again”.

El a fost întrebat de jurnalişti despre acest tricou. ”Am şi pe spate, cred eu!”, a replicat Ciolacu. Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, el a afirmat: ”Păi, mi l-a oferit domnul Şoldan, fiind campionul şi cel care a răsturnat alegerile, i-a luat faţa lui Simonis. Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”.

Marcel Ciolacu: PSD nu va avea candidat comun cu PNL la prezidenţiale. „Dacă alegerile sunt în decembrie, nu voi candida!”

Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat. ”Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea”, a transmis el.

Candidatul PSD la şefia Consiliului Suceava Gheorghe Şoldan a declarat, luni, că a câştigat alegerile, după ce l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că va fi făcută o analiză la nivelul prefecţilor în legătură cu organizarea alegerilor, însă nu consideră că ar fi nevoie de demisia preşedintelui AEP, Toni Greblă. ”Nu. Dar domnul Toni Greblă organizează saci pe străzi? Eu înţeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe şi demnitate în politică”, susţine Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, în conferinţa de presă susţinută după şedinţa conducerii PSD, dacă vor fi luate măsuri după haosul creat prin numărarea voturilor în unele zone, în contextul în care şi preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a afirmat că ar trebui schimbată procedura.

”Deja am avut discuţia cu domnul preşedinte. Acum au fost cinci buletine. La funcţia de preşedinte e un singur buletin. La Parlament este de asemenea un singur buletin. Deci este foarte puţin probabil… În schimb, ştiţi că fiecare are anumite responsabilităţi. Facem o analiză la prefecţi, Jandarmeria am văzut că şi-a făcut datoria din plin şi Poliţia Română, nu au fost incidente majore. Primarii, iarăşi, pun la dispoziţie anumite săli. Duceţi-vă la ce a oferit doamna Clotilde (Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 – n.r.) la Sectorul 1. E total strigător la cer, ostentativ făcut, tocmai anticipând că va fi un scandal. Deci, cu alte cuvinte, prefectul de această dată va avea obligaţia să verifice toate aceste locaţii. Va fi o analiză, categoric. Repet, mai ales la nivelul prefecţilor”, a subliniat Ciolacu.

Citeşte şi: Mihai Tudose, categoric cu privire la alegerile prezidenţiale: „Ideea candidatului independent a fost îngropată. I-am făcut şi de 40 de zile”

El a fost întrebat, de asemenea, dacă ar fi nevoie de demisia lui Toni Greblă. ”Nu. Dar domnul Toni Greblă organizează saci pe străzi? Eu înţeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe şi demnitate în politică. Nu poţi acum patru ani să spui un lucru şi acum să spui alt lucru, în funcţie de cum ţi-a convenit. Acelaşi lucru e şi cu data alegerilor. Nu poţi să spui un lucru acum câteva luni şi acum alt lucru, dacă vrem ca aceşti tineri şi dumneavoastră, mult mai tineri decât mine, să aveţi o democraţie într-un stat consolidat şi de respect. Prea mult timp s-a mers cu ură, cu diversiune. Uitaţi-vă la ce se întâmplă acum, nu mai creează nicio emoţie negativă, fiindcă românii ştiu adevărul. Ipocrizia cred că la aceste alegeri a luat sfârşit”, a conchis Ciolacu.

Clotilde Armand: Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

„Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat”, a scris Armand, vineri, pe Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit „într-un mod organizat metoda Suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Comisia Europeană ia act de hotărârile Tribunalului General al Uniunii Europene privind accesul la contractele de vaccinuri COVID-19
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'