Horoscop Urania 15-21 iunie 2024. Luna Neagră bântuie Casa Sănătăţii. Multe fisuri şi în Casa Banilor

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 15 - 21 iunie 2024. Soarele, Venus și Mercur vor intra în zodia Racului
Filip Stan
14 iun. 2024, 22:55
Horoscop Urania 15-21 iunie 2024. Luna Neagră bântuie Casa Sănătăţii. Multe fisuri şi în Casa Banilor

Horoscop Urania 15-21 iunie 2024 Berbec
Între 15 și 17 iunie dimineața, posibile oferte împăciuitoare venite de la diferitele persoane cu care nativii se află în relații parteneriale sau de colaborare și între care s-au strecurat animozități; sunt de luat în calcul și divergențele minore și de răspuns lor cu politețe.

Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, provocări sau situații incomode în demersurile nativilor cu privire la o chestiune bănească, fiscală, salarială sau patrimonială; enervări, dar și concluzii destabilizatoare cu privire la lipsa de onestitate a unor persoane cu care nativii trebuie să intre în contact. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va accentua nevoia ca Berbecii să se ocupe de casă și gospodărie ori să se dedice acestora cu prioritate, alocându-le timp, efort și energie.

Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur care, până pe 2 iulie, va susține comunicarea între nativi și rude pe linia comuniunii sufletești, a mărturisirilor, a corespondențelor afective, ceea ce poate contribui la reabilitarea unor relații sărăcite, în ultima vreme, de tandrețe sau de duioșie.

Din 19 iunie, după ora 19:32′, unii Berbeci pot avea legături mai strânse cu persoanele și instituțiile din străinătate în vederea punerii în practică a unui proiect personal profesional sau pedagogic. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore.

El va permite o nouă abordare a relațiilor de familie în funcție de nevoile și provocările momentului, ceea ce îi va solicita pe cei născuți în zodia Berbecului și, de multe ori, îi va obosi. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor influența sănătatea și comunicarea.

Horoscop Urania 15-21 iunie 2024 Taur  
Între 15 și 17 iunie dimineața, efort de menținere a unui echilibru organic; Taurii vor încerca să nu reacționeze vehement la provocările legate de muncă.

Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie, după-amiaza, stres relațional; nativii se vor afla pe picior de dispută, vor fi implicați în situații incomode și vor constata că trebuie să-și tempereze reacțiile tumultuoase pentru a nu deteriora niște relații parteneriale, puse la încercare de întâmplările neprevăzute sau de neregulile banale cărora li se acordă prea multă importanță.

Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea condițiile favorabile susținerii unor examene sau competiții pe care le vor aborda cu responsabilitate, cu subtilitate și cu intuiție. Pe 17 iunie își va începe tranzitul, în zodia Racului, și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va crea un climat prielnic învățării, memorării și atenției la detalii.

Mercur va susține deplasările cu scop recreativ, cultural, spiritual, va permite reluarea dialogurilor cu rudele îndepărtate și va alimenta dorința persoanelor care trăiesc departe de țară de a se întoarce în locurile natale. Din 19 iunie, după ora 19:32′, Taurii vor face efortul de a pune ordine în niște chestiuni bănești; nevoia de a consulta legislația în vigoare pentru a reglementa statutul unor bunuri patrimoniale.

5 zodii chinezeşti cu cel mai bun noroc până la sfârşitul lunii

Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului și va rămâne în acest semn mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, consolidând căile de comunicare, de învățare și de asimilare a lecțiilor de viață și influențând în bine relațiile nativilor cu frații. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor influența relațiile personale, veniturile, comunicarea și deplasările.

Horoscop Urania 15-21 iunie 2024 Gemeni  
Între 15 și 17 iunie dimineața, efort de eliminare a factorilor de stres care pot complica o relație afectivă, protejare prin ignorare sau prin tratarea cu umor a unor situații deranjante în relațiile nativilor cu cei dragi lor.

Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, posibile răceli ușoare, guturai trecător, suferință dentară. Nu sunt indicate intervențiile stomatologice care presupun abordarea maxilarului inferior și intervențiile chirurgicale; posibil proces infecțios la nivelul aparatului genital sau urinar.

Situații neplăcute legate de muncă ce nu pot fi abordate deschis și care îi vor obliga pe unii Gemeni să se abțină de la observații, critici, reproșuri sau refuzuri. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un cadru financiar favorabil, menit să le aducă un venit sau ajustarea lui în urma unor cereri și pretenții, dar la un nivel mai modest decât sperau nativii să fie.

Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va permite dialogul pe teme financiare (fiscale, salariale, plăți și drepturi cuvenite) cu destul de multă prudență, Gemenii estimând că nu este momentul să se lanseze în cereri de anvergură, care pot fi respinse sau care pot stârni enervarea celor abordați într-un chip riscant. Din 19 iunie, după ora 19:32′, relațiile parteneriale s-ar putea desfășura într-un context onest, obiectiv chiar, dacă părțile vor invoca un noian de argumente și vor fi vocale.

Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore; prezența lui va dinamiza sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va insufla o atitudine chibzuită, favorizând economiile și eliminând riscurile. Posibil eveniment în familie cu impact negativ asupra vieții profesionale.

Horoscop Urania 15-21 iunie 2024 Rac  
Între 15 și 17 iunie dimineața, calm domestic. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, stări de spirit mai puțin armonice în plan afectiv; contradicții și contrarietăți în relațiile cu cei dragi.

Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un climat astral favorabil dezvoltării laturii sensibile a personalității nativilor care vor dori să fie protejați, admirați, prețuiți și scutiți de cei din jur de obligații, de neplăceri și de stresul vieții cotidiene pline de capcane și încercări, iar acest răstimp ar trebui să fie unul mai liniștit sau mai puțin conflictual decât în alte perioade.

Tot pe 17 iunie, în zodia Racului își va începe tranzitul și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va crea premisele unei exprimări pline de sensibilitate și forță de convingere, dar, pe de altă parte, tot el va crea și disponibilitatea de a ceda în fața unor situații care îi pot face pe Raci să renunțe la niște principii și să acționeze în virtutea unor sentimente sau a unui subiectivism care să-i împingă la acțiuni nerezonabile ori chiar greșite născute din slăbiciune și evaluări nerealiste.

Horoscop dragoste vara 2024. Vezi ce zodii vor avea parte de o aventură fierbinte!

Din 19 iunie, după ora 19:32′, stare de sănătate bună cu o discretă solicitare a aparatului locomotor și a brațelor (coaste, stern, vertebrele zonei dorsale), precum și a funcțiilor respiratorii. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani (treizeci și una de zile și zece ore).

Nu va fi cea mai bună postură pentru acest Luminariu, dar nativii vor putea acumula energie specifică din astral. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor implica acele două case ale sănătății, creând substratul astral pentru erori de gândire, evaluări greșite sau exagerări.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!