Mihai Trăistariu face bani și din piatră seacă! Cum transformă gunoiul altora în propria avere: „Fac și 3.000 de lei pe lună”

Mihai Trăistariu uimește din nou cu dezvăluirile sale. Artistul a descoperit o nouă metodă de a face bani în ultima perioadă, chiar dacă pentru unii este foarte nonconformistă.
Filip Stan
15 iun. 2024, 18:31
Mihai Trăistariu face bani și din piatră seacă! Cum transformă gunoiul altora în propria avere: „Fac și 3.000 de lei pe lună”
Mihai Trăistariu face bani și din piatră seacă! Cum transformă gunoiul altora în propria avere: „Fac și 3.000 de lei pe lună”

Mihai Trăistariu șochează cu noua sa preocupare neobișnuită de pe urma căreia scoate bani frumoși lunar. Artistul se trezește la prima oră a dimineții, merge pe plaja din Năvodari și  adună pet-uri din gunoaiele lăsate de turiști.

Citește și: Mihai Trăistariu, reacție tranșantă după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Trupa este cultă, pentru oameni citiți, de aceea l-a huiduit sala. Erau numai rockeri în sală”

Mihai Trăistariu transformă gunoiul altora în propria avere

Cântărețul recunoaște că adună peturi, apoi le pune în mașină și le duce la aparatele de reciclare, de unde ia bani zilnic.

„Eu, când am auzit că dau ăștia cu 50 de bani sticla, mi-am dat seama că eu unul adun o grămadă de sticle, că am și pisici și câini. Eu 20-30 de sticle le adun ușor pe zi, numai ale mele. Ca să nu mai zic de gunoaiele din Mamaia Nord unde locuiesc eu și unde am garsonierele. Păi, dacă merg dimineața la gunoaiele din Mamaia Nord lăsate de turiști și dacă trag o tură, le adun pe toate umplu portbagajul și mașina cu sticle! Vreo 200 de sticle tot strâng. Și mă duc și fac 100 de lei pe zi și am 3.000 de lei pe lună, și uite cum am eu a patra sursă de venit. Așa că, dacă-ți merge mintea, le scoți. Așa că cine se plânge că nu are bani, te duci și iei sticle. Nu trebuie să-ți fie rușine!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!.

Artistul îi îndeamnă și pe prietenii săi să-i urmeze exemplul, pentru a câștiga un ban cinstit în plus.

„Vreau să dau un exemplu și celor puturoși, am o grămadă de prieteni care sunt puturoși. Nici nevestele lor nu muncesc nimic, și ele sunt puturoase. Ei sunt marinari, pleacă în afară și soțiile nu muncesc pe motiv că stau acasă să aibă grijă de copii. Uite ia și muncește, adună pet-uri. Eu am văzut oameni normali, nu aurolaci, care vin cu doi saci în spate de pet-uri, care nu-s grele pentru că sunt sticle goale!
Se duc pe la gunoaie și adună, două sticle de colo, cinci de colo, și apoi se duc la magazinele de specialitate, le depun acolo și își iau o sută, două de lei pe zi. Părerea mea e că, dacă ești strângător, faci și 5.000 de lei pe lună lejer. Cu 1.000 de euro pe lună nu mori de foame!”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu are 47 de ani și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați artiști din România. Deține șase garsoniere la Năvodari, un apartament de lux cumpărat recent pe plajă la Mamaia Nord și o școală de arte. Din toate afacerile sale, solistul a ajuns să câștige nu mai puțin de 100 000 de euro pe an.

„60.000 de euro îi fac din concerte, 30.000 de euro din apartamente și 10.000 de euro îmi vin de la Școala de arte, deci câștig în jur de 100.000 de euro pe an”, a mai declarat artistul.

Citește și: Cât te costă să te cazezi la Mihai Trăistariu! Artistul a dezvăluit care e motivul pentru care atrage turiști: „N-am ridicat prețul deloc”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii agresivi nu mai au scăpare. Au greșit, vor plăti scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?