Soţia perfectă: Top 4 zodii ideale pentru căsătorie

Astrologii dau cea mai bună veste pentru zodii. 2024 este cel mai norocos an pentru căsătorie sau crearea unei relaţii strânse.
Alina Costache
22 iun. 2024, 17:57
Soţia perfectă: Top 4 zodii ideale pentru căsătorie

În timp ce fiecare semn are punctele sale forte unice, unele se evidențiază prin natura lor grijulie, drăgăstoasă și iubitoare. Iată cele patru semne zodiacale feminine considerate cele mai bune pentru căsătorie.

Racul

Racii sunt cunoscuți pentru conexiunea lor emoțională profundă și natura lor protectoare. Ca semn de apă guvernat de Lună, femeile Rac sunt extrem de intuitive și sensibile la nevoile partenerului lor. Ele au o abilitate naturală de a face ca cei dragi să se simtă iubiți și în siguranță.

Cele mai inteligente zodii. Află care este punctul lor forte!

În căsătorie, o femeie Rac este incredibil de loială și devotată. Ea valorizează familia și casa, creând adesea un mediu cald și iubitor. Abilitatea ei de a empatiza și de a oferi sprijin emoțional o fac un partener ideal pentru cei care caută o relație profundă și semnificativă.

Taurul

Femeile Taur sunt renumite pentru răbdarea și stabilitatea lor. Guvernate de Venus, planeta iubirii și frumuseții, ele aduc o senzație de stabilitate și romantism într-o căsătorie. Femeile Taur sunt practice și cu picioarele pe pământ, abordând adesea cu înțelepciune provocările vieții.

Ele sunt cunoscute pentru loialitatea și angajamentul lor, asigurându-se că stau alături de partener la bine și la rău. O soție Taur valorizează confortul și siguranța, creând adesea o casă armonioasă și luxoasă. Răbdarea și puternica lor responsabilitate le fac parteneri de încredere.

Fecioara

Fecioarele sunt un simbol al dedicației și atenției. Guvernate de Mercur, femeile Fecioară sunt inteligente și orientate spre detalii, excelând adesea în gestionarea aspectelor zilnice ale vieții. Ele sunt parteneri care sprijină, întotdeauna dispuși să ajute și să îmbunătățească viețile celor dragi.

Cinci lucruri incredibile despre fiecare zodie. Calitățile pe care trebuie să ți le pui în valoare ca să devii irezistibil în ochii sexului opus

O femeie Fecioară este meticuloasă în abordarea căsătoriei, asigurându-se că totul decurge fără probleme. Natura ei practică, combinată cu etica sa de muncă puternică, o face un partener de încredere și grijuliu. Fecioarele valorizează și sănătatea și bunăstarea, încurajând adesea un stil de viață echilibrat și sănătos.

Balanța

Femeile Balanță sunt cunoscute pentru farmecul, diplomația și simțul echilibrului. Guvernate de Venus, ele au o afinitate naturală pentru armonie și frumusețe, aducând adesea pace și echitate în relațiile lor. O soție Balanță este atentă și înțelegătoare, întotdeauna străduindu-se să creeze un mediu iubitor și echilibrat.

Ea valorizează comunicarea și este pricepută în rezolvarea conflictelor, asigurându-se că mariajul ei rămâne armonios. Balanțele sunt ființe sociale și se bucură de construirea unor parteneriate puternice, depunând adesea mult efort pentru menținerea relației. Abilitatea lor de a vedea ambele părți ale unei probleme și de a găsi un teren comun le face parteneri excelenți.

Soția perfectă: Top 4 zodii ideale pentru căsătorie

Căsătoria este o călătorie care necesită efort comun, înțelegere și dragoste. Deși aceste patru semne zodiacale sunt considerate printre cele mai bune pentru căsătorie datorită naturii lor grijulii și stabile, este important să reținem că o compatibilitate implică mulți alți factori în afara astrologiei. Fiecare individ aduce calități unice într-o relație, iar cel mai bun partener pentru tine este cel care te completează și te sprijină în toate aspectele vieții.

Cele mai bune zile pentru căsătorie

Folclorul asiatic afirmă că numărul 8 reprezintă infinitul și, atunci când este aplicat căsătoriei, simbolizează dragostea nesfârșită între parteneri. 

Deoarece august este a opta lună a anului, 8 primește o dublă semnificație, iar efectul său se amplifică. Cu toate acestea, dacă 8 august nu se concretizează din cauza unei probleme, nu îți face griji. Poți continua cu a opta zi a oricărei luni.

Pe lângă 8 august, există o mulțime de date prospere pentru căsătorie în Anul Dragonului 2024. În ceea ce privește lunile, mai, iulie, august, octombrie și noiembrie vor fi cele mai bune alegeri. 

Între timp, zilele 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 și 29 sunt cele mai norocoase.

Prin urmare, poți planifica data nunții ca o combinație a acestor zile și luni, de exemplu – 2 mai, 13 august, 20 noiembrie și așa mai departe.

Reține că numărul 4 ar trebui evitat cu orice preț în ceea ce privește căsătoria. Fie că este vorba despre a patra zi a oricărei luni sau a celei de-a patra luni (aprilie) – 4 aduce ghinion căsătoriilor și este strâns asociat cu moartea în cultura asiatică.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!