iNES lansează aplicația mobilă pentru UTILIZATORII iNES LIVE unde poti urmari în direct Campionatul European de Fotbal EURO 2024

Bucuresti, Romania, iNES GROUP, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul soluțiilor de Internet, IT&C, Telefonie fixă, servicii specifice de Data Center, soluții dedicate XaaS și Wholesale, Televiziune IP anunță cu mândrie lansarea oficială a aplicației dedicate pentru dispozitive mobile iNES MOBILE TV, special concepută pentru vizualizarea canalelor preferate de televizune de oriunde te-ai afla, din orice colt al tarii.
Alina Costache
17 iun. 2024, 15:09
iNES lansează aplicația mobilă pentru UTILIZATORII iNES LIVE unde poti urmari în direct Campionatul European de Fotbal EURO 2024

Furnizarea serviciului iNES Live se realizează prin intermediul aplicației de tip client – iNES Smart, ce este disponibilă pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player, Monitor Inteligent, Telefon mobil sau Tabletă. Astfel ai acces direct la meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2024 de acasa, din trafic, de la mare, de la munte, din tren si in miscare.

Cu o interfață intuitivă și funcționalități avansate, abonamentul tau iNES Live poate fi accesat si de pe telefon folosind aplicatia dedicata iNES MOBILE TV aducand fotbalul mai aproape de fani, oferindu-le posibilitatea de a trăi fiecare moment al campionatului, oriunde s-ar afla pe teritoriul Romaniei. Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele iOS și Android și include următoarele caracteristici principale:

Transmisiuni Live de Înaltă Calitate: Utilizatorii pot urmări meciurile în direct, cu o calitate video HD, asigurându-le o experiență de vizionare premium.

Funcționalități Interactive: iNES Live îți oferă o grilă TV atent selectată, structurată pe categorii tematice, cu programe românești și internaționale, majoritatea în format HD și 4K. Ai conținut diversificat, imagini de inalta calitate, sunet de mare acuratețe și noutăți permanente pentru o experiență TV premium, atractivă pentru toată familia, acum si pe mobil.

Simplu si ergonomic: Urmărești canalele TV preferate prin aplicație, pe dispozitivul conectat wireless. Simplu, acasa prin conexiunea ta locală la Internet, sau de oriunde in tara pe mobilul tau.

„Suntem încântați să aducem EURO 2024 mai aproape de fanii fotbalului din întreaga tara prin intermediul aplicatiei dedicate iNES MOBILE TV. Ne-am străduit să creăm o aplicație care nu doar că oferă acces la transmisiunile live, dar și îmbunătățește experiența de vizionare prin caracteristici unice și conținut exclusiv,” a declarat Marius Ionescu, General Manager la iNES GROUP.

Aboneaza-te la iNES Live, descarcă acum aplicatia dedicata iNES MOBILE TV și trăiește emoția fiecărui meci, oriunde te-ai afla!

Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store și Google Play Store. Pentru mai multe informații, vizitați https://ineslive.ro.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi un voucher cadou pentru o luna gratuita pe iNES LIVE Premium.

Pasul 1. Iti faci cont pe ines live: https://ineslive.ro/creeaza-cont/

Pasul 2. Confirmi contul creat, prin accesarea linkului primit pe adresa de email utilizata la crearea contului.

Pasul 3. Adaugi o metoda de plata pentru validarea contului. *taxa perceputa in valoare de 1 leu se returneaza automat dupa validarea contului in termen de max 48h.

Pasul 4. Trimite un email la adresa [email protected] si raspunde la urmatoarea intrebare:

Ce tipuri de programe preferi să urmăresti la TV? (știri, sport, filme, seriale, documentare, etc.)

Pasul 5. Si castigi un voucher* cadou pentru o luna gratuita pe www.Ineslive.ro.

*Voucherul este transmis via email in maximum 2 zile lucratoare de la primirea emailului si poate fi activat pana pe 31.07.2024.

Perioada campaniei 14 iunie – 14 iulie 2024

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul ireal pe care îl cere proprietarul unei garsoniere de 11 mp, din Cluj-Napoca: „Deschizi ușa și sari direct în pat”. Anunțul a ajuns viral pe rețelele sociale
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Nave militare rusești vor acosta în Cuba la sfârșitul lunii iulie
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!