Cu ce sumă se aleg clientele false din cluburile din Centrul Vechi, în fiecare seară. Tinerele au parte chiar și de carte de muncă

Este bine știut faptul că există foarte multe cliente false ce sunt angajate pentru a atrage și întreține clienții reali, promovând consumul de băuturi și participarea la diverse evenimente din cluburi. Cât câștigă acestea.
Filip Stan
17 iun. 2024, 20:35
Cu ce sumă se aleg clientele false din cluburile din Centrul Vechi, în fiecare seară. Tinerele au parte chiar și de carte de muncă

Clientele false sunt angajate pentru a atrage și întreține clienții reali, promovând consumul de băuturi și participarea activă la evenimentele din cluburi.

Prin prezența lor, ele contribuie la crearea unui mediu atractiv și la stimularea cheltuielilor din partea celorlalți clienți.

Citește și România văzută prin ochii unei jamaicane: ”Felul în care presa din Marea Britanie îi descrie pe cetățenii români este absolut dezgustător și deloc adevărat”

Deși nu există o meserie în sine de ”clientă falsă”, există oferte de muncă fără număr!

Un anunț postat pe Facebook dezvăluie detalii despre salariile și comisioanele percepute de clientele false angajate pentru a anima atmosfera în cluburile din Centrul Vechi.

Conform anunțului, clientele false din cluburile din Centrul Vechi primesc un salariu fix de 150 lei pe seară, la care se adaugă comisioane substanțiale.

„Comision 25% card, 30% cash”, specifică anunțul, indicând că aceste femei primesc o parte semnificativă din sumele plătite de clienți fie prin card, fie în numerar.

Angajatele acestui ”job” au carte de muncă

Anunțul este valabil pentru toate femeile interesate de această activitate și promite și un contract de muncă legal.

Programul de lucru este specificat de la ora 22:00 până la 05:00, interval în care clientele false sunt așteptate să interacționeze cu vizitatorii cluburilor și să creeze o atmosferă plăcută și dinamică.

„Angajez cliente false (Night club) Centrul Vechi. Salariu 150 lei. Comision 25% card, 30% cash. Carte de muncă. Program 22:00-05:00” – se arată în anunțul postat pe Facebook.

Această practică, deși controversată, este o strategie utilizată de unele cluburi pentru a îmbunătăți experiența clienților și a crește veniturile.

Primele calităţi pe care trebuie să le aibă un mystery shopper sunt seriozitatea şi punctualitatea, alături de atenția la detalii, conform Mkor.ro.

Mai mult decât atât, candidatele la un asemenea loc de muncă trebuie să aibă și:

Abilități de comunicare. Ca și mystery shopper, trebuie să interacționezi cu angajații locurilor pe care le vei vizita și să poți spune clar ceea ce ai nevoie.

Abilitatea de a urma indicații. Ca și cumpărător misterios, va trebui să urmezi o serie de instrucțiuni scrise. Acestea sunt vitale pentru buna desfășurare a proiectului, așa că va trebui să le urmezi cu strictețe.

Atenție la detalii. Clienții misterioși trebuie să caute anumite caracteristici sau detalii pe teren. Trebuie să fie capabili să se încadreze într-un termen-limită.

Creativitate și agilitate în gândire. Câteodată, vor exista situații neprevăzute, la care va trebui să reacționezi rapid, chiar dacă nu ai o pregătire prealabilă din partea noastră, pentru acea situație anume.

Sociabil. Trebuie să ai o atitudine deschisă și prietenoasă, atunci când faci cumpărături. Nu căutăm clienți “nemulțumiți” pentru vizitele pe teren, ci clienți obișnuiți.

Abilități de exprimare în scris. La finalul vizitelor, trebuie să scrii un rezumat cât mai clar și detaliat, în care să descrii evenimentele – dacă e cazul – și experiența avute într-o anumită locație.

Citește și Cât de bogat trebuie să fii dacă vrei să savurezi o clătită în Centrul Vechi! Sumele colosale pe care le scoatem din buzunare pentru această delicatesă

2-3 ore disponibile pentru mystery-shopping. Fiecare locație va implica un timp total de 2-3 ore, începând cu cumpărăturile propriu-zise, cât și scierea rapoartelor.

Acest interval trebuie să fie neîntrerupt (raportul trebuie scris imediat după vizita în locație, “la cald”).

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!