Decizia luată de Oana Ciocan după anunțul despărțirii de Jador: „Te supune la o judecată gratuită”. Au fost surprinși sărutându-se la scurt timp după ce au dat vestea

Săptămâna trecută, Jador își anunța fanii că el și Oana Ciocan nu mai formează un cuplu, în contextul în care cei doi se pregăteau să-și întemeieze o familie. La scurt timp după ce au făcut anunțul despre despărțire, au fost surprinși împreună în club.
Alina Costache
18 iun. 2024, 12:16
Decizia luată de Oana Ciocan după anunțul despărțirii de Jador: „Te supune la o judecată gratuită”. Au fost surprinși sărutându-se la scurt timp după ce au dat vestea
Oana Ciocan, mesaj dupăre despărțirea de Jador

Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut prin intermediul emisiunii Survior All Stars și de atunci păreau de nedespărțit. Înainte de a părăsi competiția, artistul și-a cerut iubita în căsătorie și au anunțat că se pregătesc de nuntă. Chiar dacă relația oprea să meargă în direcția potrivită, Jador a anunțat, în urmă cu o săptămână, că e din nou burlac.

După ce și-au oficializat relația, cei doi au fost extrem de activi pe rețelele sociale și dădeau de înțeles că vor să întemeieze o familie. Fanii au fost de-a dreptul șocați când Jador a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, fără a dezvălui și motivele care au condus la această decizie.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a transmis artistul, săptămâna trecută, în mediul online.

După anunțul lui Jador, Oana Ciocan a ieșit și ea cu un mesaj în fața fanilor. Ea a preferat să fie discretă și a spus că nu-și mai va mai expune deloc viața personală în mediul online. Același text a apărut li pe contul artistului.

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au despărțit? Mesajul manelistului i-a luat pe fani prin surprindere: „Am luat hotărârea ca de acum încolo…”

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”, se arată în postarea făcută de tânără.

Jador și Oana Ciocan, ipostaze tandre în club

Weekendul trecut, povestea a luat o întorsură neașteptată. Cei doi au fost surprinși într-un club din Capitală. Au petrecut împreună, s-au sărutat, iar imaginile cu ei nu denotă că relația lor ar trece printr-un impas.

Aceștia nu au fost singuri, ci în compania lui Bogdan Mocanu, cu care Jador a avut mai multe certuri și conflicte în trecut, dar se pare că și ei s-au împăcat. Până acum, niciunul dintre cei doi nu au comentat imaginile, așa că relația lor rămâne sub semnul întrebării. Să fie vorba despre o mișcare de marketing?

Citește și: Cine să îl mai înțeleagă pe Jador! Imaginile care au băgat pe toată lumea în confuzie. Sărut pasional cu Oana Ciocan în fața tuturor după anunțul despărțirii

La fel ca Oana Ciocan, artistul a anunțat că nu-și va mai expune viața privată. Mesajul a fost postat de pe rețelele de socializare, însă ulterior a fost șters de Jador.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult. Și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și am decis că viața mea personală este viața mea personală. Și nu voi mai spune nici, da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect.

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, spunea el.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Zodiile care trec prin cea mai bună perioadă a vieții. Norocul le răsare la fiecare pas
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?