Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale momentului. Mesajul zilei: „Nu e vina nimănui”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 19 iunie 2024. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 19 iunie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.
Filip Stan
18 iun. 2024, 23:36
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate ale momentului. Mesajul zilei:
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 17 noiembrie 2023

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Citește și: Horoscop chinezesc Marian Golea: Bivolii scapă de probleme, Cocoşii se ceartă cu toată lumea, Şobolanii sunt pe cai mari

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
” Nu e vina nimanui”

Faci o treaba buna sa te conectezi zilnic cu oamenii cu care te simti compatibil. Si faci o treaba la fel de buna sa eviti sa stai in campul celor cu care nu rezonezi. Nu e nimic in neregula sa nu te simti fericit in compania unor persoane. Nu e vina nimanui, e pur si simplu energie incompatibila si este foarte bine sa ai onestitatea sa recunosti. Tot Universul conspira sa te ajute sa recunosti aceste situatii ca sa poti alege constient ce e binele tau. Respira si simte in stomac. Este acest om, acest drum, aceasta situatie buna pentru mine ? Cum se simte in corp ? Acolo e raspunsul real.

Priveste cu atentie imaginea! Ce animal vezi prima data? Afla ce fel de persoana esti in functie de raspuns

Horoscop special: Comunicatorul Mercur și iubăreața Venus merg de mână în sensibilul Rac până în 2 iulie. Două zodii sunt binecuvântate cu abundență

4 ZODII care sunt pe cale să-și descopere adevărata pasiune de viață în a doua parte a anului

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
” Nu e vina nimanui”

Faci o treaba buna sa te conectezi zilnic cu oamenii cu care te simti compatibil. Si faci o treaba la fel de buna sa eviti sa stai in campul celor cu care nu rezonezi. Nu e nimic in neregula sa nu te simti fericit in compania unor persoane. Nu e vina nimanui, e pur si simplu energie incompatibila si este foarte bine sa ai onestitatea sa recunosti. Tot Universul conspira sa te ajute sa recunosti aceste situatii ca sa poti alege constient ce e binele tau. Respira si simte in stomac. Este acest om, acest drum, aceasta situatie buna pentru mine ? Cum se simte in corp ? Acolo e raspunsul real.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Meditatia este vitala”

Timpul pe pamant se schimba fata de cum il stiai. Poti primi intr-o ora instructiuni ce alta data le primeai in ani de zile in timpul de pe terra. De aceea meditatia este vitala pentru oameni ca sa gestioneze bine schimbarile planetare. Cheama-ma sa te asist in timp ce primesti upgradari ale matricei tale de functionaree pentru pasii tai urmatori si misiunea ta. Asta te va ajuta sa poti depasi vechile moduri de a face lucruri, de a avea anumite obiceiuri si vei gasi mai usor solutii la orice in viata ta, traind mai multa bucurie – energia suprema catre care orice suflet tinde aici pe pamant.

Horoscop Neti Sandu 19 iunie 2024. Ce zodie primeşte o invitație de nerefuzat în weekend. Vibrația zilei este 1 şi o să putem iniţia proiecte de succes

Mesajul zilei pentru zodia RAC
„Energii subtile”

Oamenii de pretutindeni au inceput sa fie din ce in ce mai constienti de energiile subtile din care sunt facuti. Este important ca in lunile si anii ce vin sa inveti si tu mai mult despre ce iti aduce energie, ce iti consuma energie, cum sa iti faci rezerve de energie in corp, minte si suflet si ce te implineste cel mai mult. Detoxifiaza-ti corpul, consuma minerale vitale si nutrienti ca sa iti cresti constiinta de sine despre energia vietii din tine. Cere si consuma mai mult din ce te hraneste din interior in afara si iti aduce mai multa vitalitate. Vei primi semne si mesaje de la mine in moduri neasteptate daca le doresti si ceri. Sunt mereu aici pentru tine sa te sustin sa ai o viata frumoasa in continuare pe pamant.

Mesajul zilei pentru zodia LEU
„Fii bland cu tine!”

Atunci cand vorbesti cu tine insuti in dialogurile tale interne, fii bland cu tine pentru ca nu e cadou mai mare fata de tine decat ce iti spui in clipele in care nimeni altcineva nu te aude. Conteaza ceea ce gandesti, crezi, simti si stii. Noi nu ne indoim de tine niciodata ci doar iti trimitem viziuni inspirate. Cand esti ingrijorat, imagineaza-ti ca ai in fata un auditoriu de mii de oameni care te asculta si ca ar fi ultima ta zi pe pamant. Ce le-ai spune lor ? Ce ai vrea sa ramana in urma ta ca intelepciune si inspiratie ? Fii ceea ce tu ai spune in asemenea clipa altora, traieste asa.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Studiu: Infecția cu SARS-CoV-2 și vaccinarea în timpul primului trimestru de sarcină nu cresc riscul de malformații congenitale
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'