Cum testează enigmaticul Neptun în Pești relațiile dintre 3 semne zodiacale la finalul săptămânii

Horoscoapele din această săptămână ne învață că există o diferență strictă între fantezie și realitate în ceea ce privește iubirea.
Alina Costache
20 iun. 2024, 06:03
Cum testează enigmaticul Neptun în Pești relațiile dintre 3 semne zodiacale la finalul săptămânii

Trebuie să vezi ce este mai degrabă decât ceea ce vrei să fie lucrurile, care este o temă în săptămâna care a început în 17 iunie, când Mercur, Soarele și Venus se confruntă cu Neptun în Pești. Neptun este planeta iluziei și a fanteziei, așa că această săptămână poate fi una de socoteală dacă tu sau partenerul tău nu ați văzut cu adevărat realitatea relației voastre.

Din cauza lui Neptun, acordă atenție momentelor în care creezi o relație imaginară cu cineva din cauza dorinței tale de conectare sau a fricii de a fi singur – această temă poate afecta orice relație. Trebuie să păstrezi speranța în dragoste și să-ți vezi partenerul în cea mai bună lumină posibilă, dar trebuie să fii capabil să te bazezi în realitate.

Există speranță și asta pentru că, deși s-ar putea să te confrunți cu niște momente grele, ți se va oferi și inspirația să iubești în afara cutiei, pe măsură ce găsești modalități neconvenționale de a-ți vindeca relația. În loc să vă despărțiți pur și simplu sau să mergeți la consiliere împreună, ar putea implica să faceți o baie de sunet pentru a elibera traume, o activitate interioară de vindecare a copilului sau redefinirea paradigmei relației voastre. Ideea este de a menține un echilibru sănătos atât al realității, cât și al speranței.

De asemenea, este important să abordezi orice problemă în mod deschis pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Capricorn
Problemele de comunicare sunt una dintre cele mai comune provocări în orice relație, nu doar din cauza naturii sensibile a relațiilor și a emoțiilor, ci pentru că fiecare persoană are felul său de a comunica. Știi de ceva vreme că trebuie să încerci să te deschizi față de partenerul tău și să fii sincer cu privire la sentimentele tale. Se pare că procesul de învățare care a afectat în sfârșit conexiunea și problemele tale ating un punct de fierbere la finalul săptămânii.

Horoscop Neti Sandu 20 iunie 2024. Vibrația zilei este 2, astrele anunţă câştiguri suplimentare

Venus, planeta iubirii, în Rac, s-a confruntat cu Neptun în Pești, creând o realitate dură a ceea ce poate face lipsa de comunicare într-o relație. Acesta este apelul tau de trezire și, oricât de mult ai crezut că sunteți amândoi pe aceeași pagină cu privire la conexiune, cu siguranță nu sunteți. Chiar dacă poate fi greu atunci când emoțiile partenerului tău sunt cele mai bune, trebuie să înțelegi că vine și dintr-un loc al iubirii. Ei nu vor doar să ghicească că știu cum te simți și nici tu nu ar trebui. Pentru a avea o relație sănătoasă, ambele persoane trebuie să se simtă încrezătoare, ceea ce vine dintr-o comunicare iubitoare.

În loc să vă așezați la o discuție, deoarece lucrurile se încălzesc în conexiunea voastra, încercați să vă scrieți o scrisoare unul altuia. Lăsați-vă să fiți sinceri cu privire la tot ceea ce simțiți și împărtășiți-vă perspectiva. Evitați afirmațiile care încep cu „tu” și îmbrățișează mai multe fraze centrate în jurul „eu”. După ce fiecare ați scris scrisoarea, creați un spațiu liniștit pentru a le citi unul altuia, promițând să nu vă întrerupeți sau să puneți întrebări în timpul procesului . Abordând diferit acest decalaj în comunicare, este posibil să descoperiți că există ceva aici care merită salvat.

Fecioara
Trebuie să decizi ce vrei cu adevărat de la viață și dacă persoana cu care ești îndeplinește sau nu asta. În timp ce toată lumea este o lucrare în desfășurare, există o diferență între a onora asta într-o relație și a spera în mod activ sau a lucra pentru a schimba cealaltă persoană în modul în care vrei. Nu este greșit să experimentezi viața mai mult sau să faci mai multe activități împreună, dar partenerul tău poate să nu fie pe aceeași pagină. În loc să lucrezi pentru a-i face să fie sau să facă ceea ce vrei, încearcă să reflectezi dacă ești cu adevărat aliniat.

Zodiile cărora le-a pus Dumnezeu mâna în cap! NOROC și BANI cu carul în luna iulie

Este în regulă ca viața ta socială să fie o parte incredibil de importantă a vieții tale, fie că ai cupluri obișnuite cu care petreci timp sau pur și simplu ieși în oraș sau pentru evadare în străinătate. Nu înseamnă că partenerul tău trebuie să-și dorească ca viața lui să includă toate acestea. Mercur în Rac creează frecare cu Neptun în Pești luni, 17 iunie. S-ar putea să trebuiască să te retragi și să vezi cine este cu adevărat partenerul tău, nu în cine ai încercat să-l transformi.

În loc să vezi asta ca un totul sau nimic, încearcă să-ți vezi cu adevărat partenerul așa cum este. Poate că nu își vor dori niciodată cercul social pe care îl faci, dar reflecta la ce altceva aduc în mod unic în viața ta. Cauta compromisuri și, de asemenea, lasa-te să te reintroduci la cine este partenerul tău autentic. Dragostea funcționează cel mai bine atunci când niciuna dintre persoane nu dorește de fapt să o schimbe pe cealaltă și, dacă aceasta nu este o realitate pe care o poți accepta, atunci poate fi timpul să te deschizi pentru a găsi pe cineva mai aliniat cu ceea ce îți dorești.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O altă veste a căzut ca un trăsnet. Șoferii din România se vor înfuria
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Câinele-robot chinezesc destinat persoanelor cu deficiențe de vedere ar putea intra în producția de serie
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!