Loredana Chivu, cerută de soție de fostul soț al Andei Adam! Sorin Niculescu o vrea pe divă de nevastă: „La bine și la rău”

Loredana Chivu este la un pas de a deveni mireasă! Bomba sexy a fost cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam. Fosta asistentă tv și Sorin Niculescu sunt mai fericiți ca oricând, chiar dacă nu sunt împreună de multă vreme.
Filip Stan
19 iun. 2024, 23:28
Loredana Chivu, cerută de soție de fostul soț al Andei Adam! Sorin Niculescu o vrea pe divă de nevastă: „La bine și la rău”
Loredana Chivu, cerută de soție de fostul soț al Andei Adam! Sorin Niculescu o vrea pe divă de nevastă: „La bine și la rău”

Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de Sorin Niculescu, fostul soț al Andei Adam, la doar câteva luni de la începerea relației. Blondina a dezvăluit că a primit deja inelul de logodnă și se simte foarte fericită alături de noul ei iubit.

Citește și: Loredana Chivu nu mai poate recupera nimic din bunurile de la fostul iubit. Fosta asistentă tv a suferit o pierdere de peste 125.000 de euro

Loredana Chivu, cerută de soție de fostul soț al Andei Adam

După perioada tumultuoasă prin care a trecut cu fostul partener, Dani Leș, Loredana Chivu și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele lui Sorin Niculescu. În mai puțin de cinci luni de la asumarea relației, cei doi au trecut deja la pasul următor iar acum ne așteptăm la marele eveniment!

Fosta asistentă tv a mărturisit că ea și Sorin Niculescu au planuri serioase împreună și sunt foarte fericiți. Ba chiar și-au cunoscut și familiile, ceea ce înseamnă că nimic nu ar mai putea să îi despartă acum, când viețile lor merg atât de bine.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta. Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Loredana Chivu și Sorin Niculescu s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu multe probleme. În timp ce blondina a fost lăsată fără un imobil de lux, mai multe buniri și sume importante de bani, fostul partener al Andei Adam a primit o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare pentru clonare de carduri.

Totuși, în ciuda problemelor avută, cei doi au rămas împreună și au făcut față greutăților, lucru ce i-a legat și mai mult.

„Când doi oameni se iubesc cu adevărat, este foarte valabilă vorba aceea: la bine și la rău. În cazul nostru chiar am trecut prin multe situații grele, iar acest lucru nu a făcut decât să ne întărească relația.”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și: Loredana Chivu vrea un nou ordin de restricție pentru fostul iubit! De ce a ajuns blondina din nou în fața polițiștilor

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la toate profilele la bacalaureat 2024. Update
Capital.ro
Asociația de proprietari are interzis. Proprietarii de apartamente pot face reclamație
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Adriean Videanu, gest total neașteptat. Cadou pentru un bun prieten
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Barem Matematică Bacalaureat 2024: Ora la care urmează să fie afișate răspunsurile corecte pe Edu.ro pentru profilul real
Capital.ro
Decizie pentru cei cu permis auto. Se plătește TAXĂ. Lege nouă în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Turbulențe puternice rănesc 30 de pasageri într-un zbor Air Europa peste Atlantic
MediaFlux
Mai mulți bani la RECALCULAREA PENSIEI cu aceste 3 adeverințe! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?