Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni a dezvăluit în poscastul realizat de Bursucu cum ar trebui să arate femeia care îi va fi alături toată viață. Deși câștigătorul Survivor All Stars are deja o iubită, pe care o ține departe de ochii curioșilor, nu s-a sfiit să vorbească despre cea care îl va convinge să îi pună inelul pe deget. 
Irina Dumitrescu
20 iun. 2024, 15:23
Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni  vrea să se căsătorească, după ce fostul Faimos a anunţat că și-a făcut deja o iubită. Cu toate acestea, Zanni o ține departe de ochii curioșilor și vrea ca lucrurile să decurgă ușor așa că nu se grăbesc să-și oficializeze public relația.

Invitat în poscastul realizat de Bursucu, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a dezvăluit cum ar vrea să arate viitoarea sa soție și mama copiilor lui. Deși este la începutul relației cu tânăra misterioasă, fostul Faimos nu s-a sfiit să vorbească despre femeia căreia îi va pune inelul pe deget. Și, cine știe, poate chiar ea va fi norocoasa.

Zanni a mărturisit că vrea nu unul, nici doi copii, ci vrea o familie numeroasă, așa că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea soție a câștigătorul Survivor All Stars 2024 este să-i facă cinci copii. Nu contează sexul micuților, pentru că Zanni se vede și tată de fată, și tată de băiat, având în vedere că familia va fi una numeroasă.

„Visez la familie. Vreau să fac ceva, să am un venit constant. Acum îl am, dar vreau să îl am și peste 10-15 ani. Îmi doresc doi, trei, patru, cinci copii, câți se poate. Mă văd un tată cu mulți copii, ca în filmele americane. Dacă vreau să am patru, cinci copii nici nu contează ce o să fie primul (n.r. fată sau băiat). Nu contează ce o să fie. M-aș vedea și tată de băiat, și tată de fată”, a mărturisit Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Zanni o implică pe Andreea Mantea în scandalul cu Cristi Mitrea: „Ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești de mitocănie??”

 

Zanni vrea ca viitoarea sa soție să nu se expună prea mult în mediul online

Asta nu este tot. Femeia care-l va convinge să-i pună inelul pe deget nu trebuie să se expună prea mult în mediul online, doar dacă are un motiv întemeiat să o facă. Totodată, mama copiilor săi trebuie să fie o femeie simplă, iar aspectul fizic nu reprezintă un aspect fundamental, așadar fostul Faimos nu pune preț pe culoarea părului sau a ochilor. Însă, despre vârstă, Zanni a mărturisit că femeia căreia îi va pune inelul de deget trebuie să aibă până în 33 de ani.

„Soția mea nu ar trebui să fie ușor de văzut pe Instagram, nici pe TikTok, doar dacă ăsta e businessul ei și are un motiv întemeiat. Eu cred că trebuie să ai nevoie de un motiv întemeiat ca să apari pe TikTok, în live-uri, să ceri atenția aia pe care o cere toată lumea. Ai nevoie de un motiv întemeiat. Eu înțeleg vedetele, altfel, de ce e toată lumea pe TikTok? Nevasta mea nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni, care se hrănește cu atenția de pe TikTok mai des decât mănâncă mâncare. Nu trebuie să se hrănească cu atenția aia mai des decât se hrănește cu alimente.

Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Femeia mea trebuie să fie o femeie simplă, să fie ancorată în relația dintre mine și ea. Nu contează dacă o să fie blondă sau brunetă. Roșcată, blondă, brunetă, toate femeile sunt frumoase. Nici culoarea ochilor nu contează. Cât despre vârstă, eu am acum 27. Ea poate să aibă până în 30 – 33. Nu  mă deranjează dacă e mai mică, nu mă deranjează nici dacă are 40, dar nu o iau de nevastă dacă are atât. că e o diferență prea mare. La 40 de ani se vede diferența. Ca nevastă trebuie să aibă până în 33”, a mai spus Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!