Elicopter prăbuşit, cele patru persoane de la bord au murit la impact

Elicopterul cu un pilot și trei pasageri a decolat de la o fabrică de prelucrare a lemnului într-o zonă situată în apropierea de fluviului Djeltula din districtul Tîndinsk din regiunea Amur.
Filip Stan
21 iun. 2024, 11:54
Elicopter prăbuşit, cele patru persoane de la bord au murit la impact

Elicopter prăbușit în Rusia. Patru persoane au murit în urma accidentului aviatic din regiunea Amur din Rusia. Un elicopter Robinson R-66, cu patru persoane la bord, s-a prăbușit în regiunea Amur, a anunţat Comitetul de investigații interregionale a Procuraturii Est pentru Transporturi, relatează Rador Radio România.

După cum a precizat instituţia, a fost stabilită locația unde s-a prăbușit aeronava. Potrivit unor date preliminare, incidentul s-a produs în dimineața zilei de 20 iunie. Un elicopter cu un pilot și trei pasageri a decolat de la o fabrică de prelucrare a lemnului într-o zonă situată în apropierea de fluviului Djeltula din districtul Tîndinsk din regiunea Amur.

Preşedintele Iranului şi ministrul de Externe au murit. „Nu au fost găsiţi supravieţuitori” la locul prăbuşirii elicopterului. UPDATE: Mohammad Mokhber, noul preşedinte

Ulterior, a fost primită o alertă SOS și au fost înregistrate coordonatele şi localizată aeronava. Căutările au continuat mai bine de o zi. Potrivit presei, elicopterul a fost găsit în taiga, după ce pilotul a încetat să mai comunice cu autorităţile.

În urma accidentului au murit pilotul și trei pasageri. Anchetatorii stabilesc împrejurările producerii incidentului, a fost deschis un dosar penal în temeiul părții 3 a art. 263 din Codul penal al Federației Ruse (încălcarea regulilor de siguranță a traficului și operarea transportului aerian, care a dus la moartea a două sau mai multe persoane din neglijență).

 

O centrală electrică distrusă într-un atac rus ”masiv”. Atacuri ruse cu nouă rachete şi 27 de drone în cinci regiuni ucrainene

O centrală electrică ucraineană a fost avariată într-un atac rus masiv, în noaptea de miercuri spre joi, ultimul dintr-o serie vizând instalaţii energetice ucrainene, anunţă operatorul privat ucrainean DTEK, relatează AFP.

Încă o noapte dificilă pentru industria energetică ucraineană. Ruşii au atacat una dintre centralele termice ale DTEK”, anunţă joi într-un comunicat socitatea.

Atacurile au provocat ”pagube grave” şi s-au soldat cu rănirea a trei angajaţi, anunţă ea.

Un nou incident aviatic în care este implicat un demnitar. Elicopterul cu care se deplasa premierul Armeniei a aterizat de urgență

Operatorul naţional Ukrernergo a anunţat joi dimineaţa, la rândul său, un ”atac masiv vizând bunuri din infrastructura energetică civilă” înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi.

”Echipamente ale unor instalaţii situate la Viniţia, Dnipropetrovsk, Doneţk, regiunea Kiev au fost avatiate”, precizează Ukrenergo.

Amploarea pagubelor este pe cale ”să fie clarificată”, anunţă operatorul. Forţele Aeriene ucrainene anunţă că Rusia a tras nouă rachete şi 27 de drone de concepţie iraniană.

Toate proiectilele – mai puţin patru rachete – au fost doborâte, anunţă ele.”Echipamente esenţiale de infrastructură au fost atacate”, anunţă Forţele Aeriene. ”Obiectivul principal al atacului era estul Ucrainei, în special regiunea Dnipropetrovsk”, una dintre regiunile în care operează DTEK, precizează ele. Sisteme de apărare antiaeriană au fost activate, de asemenea, în regiunile Zaporojie, Doneţk, Herson, Harkov şi Kiev, anunţă Forţele Aeriene ucrainene.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Alertă pentru românii care se duc în vacanță în Grecia. Avertisment oficial: “O vară deosebit de periculoasă. Cele mai dificile perioade sunt în fața noastră”
Capital.ro
Codul rutier 2024. Se introduce un nou sistem în România. Șoferii vor primi amenzile acasă
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Bucureștenii nu au apă caldă! Care sunt zonele afectate
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Horoscopul lui Dom’ Profesor 2 iulie 2024. Tinerii europeni s-au săturat de politica de la Bruxelles
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Emily Burghelea a filmat momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața. VIDEO ȘOCANT
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente. Regulă la întreținere pentru cei care stau la bloc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Steve Bannon începe executarea sentinței de patru luni pentru sfidarea comisiei Congresului
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?