Polonia – Austria 1-3 în Grupa D de la Euro 2024. Spectacol şi dramatism la Berlin

Austria s-a impus în partida cu Polonia, din Grupa D de la Euro 2024, disputată pe Olympiastadion din Berlin, şi are şanse mari de a se califica în optimile de finală ale competiţiei.
Filip Stan
21 iun. 2024, 20:58
Polonia - Austria 1-3 în Grupa D de la Euro 2024. Spectacol şi dramatism la Berlin
PRO ARENA LIVE Polonia - Austria (ora 19:00) STREAMING VIDEO ONLINE în Grupa D de la Euro 2024

Polonia – Austria 1-3 în Grupa D de la Euro 2024. Austriecii au reușit să deschidă scorul în minutul 9 prin Trauner, care a punctat cu o lovitură de cap la colțul scurt, dar polonezii au egalat înainte de pauză. Piatek a punctat în minutul 30 cu un șut din alunecare. În partea secundă, naționala lui Ralf Ragnick a pus stăpânire pe joc și a înscris de două ori. Mai întâi prin Baumgartner, în minutul 62, iar apoi după un penalty transformat de Arnautovic în minutul 78.  În urma acestui rezultat, Austria a urcat pe locul trei, la egalitate cu Franța și Olanda, care au un meci în minus. Polonia a rămas pe ultimul loc, cu zero puncte.

Ştirea iniţială:

PRO ARENA LIVE Polonia – Austria STREAMING VIDEO ONLINE. Polonia a pierdut meciul din prima etapă de la Euro 2024, scor 1-2 cu Olanda. De partea cealaltă, Austria a pierdut cu Franța, scor 0-1. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a avea șanse de calificare în optimile de finală, ținând cont că în ultima etapă vor întâlni un adversar puternic, în fața căruia vor porni cu șansa a doua: Polonia se va confrunta cu Franța, iar Austria cu Olanda (ambele meciuri vor avea loc pe data de 25 iunie, de la ora 19:00).

Polonia – Austria 1-2

Au marcat: K. Piatek 30 / Trauner 9, Baumgartner 66, Arnautovic 78

Echipele de start în meciul Polonia – Austria

Polonia: Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Piotrowski, Slisz, Zalewski – Piatek,  Buksa, Zielinski. Selecționer: Michal Probierz.

Austria: Pentz – Posch, Trauner, Lienhart, Mwene – Seiwald, Grillitsch – Laimer, Baumgartner, Sabitzer – Arnautovic. Selecționer: Ralf Rangnick.

Arbitru: Umut Meler (Turcia). Asistenți: Emre Eyisoy (Turcia), Kerem Ersoy (Turcia).

Polonia la atac cu Lewandowski

Naționala Poloniei are un lot cotat la 210,3 milioane de euro, unde cel mai valoros este Jakub Kiwior, jucătorul lui Arsenal. Cei mai slabi cotați jucători ai naționalei Poloniei sunt trei veterani, anume Kamil Grosicki, Salamon și Romanczuk, toți cotați la 500.000 euro.

Este de aşteptat revenirea lui Robert Lewandowski Atacantul a ratat primul meci din cauza unei accidentări suferite în ultima partidă amicală cu Turcia.

Citeşte şi: Sora lui Radu Drăgușin, mesaj pentru vedetele Belgiei. Meira are 22 de ani: „Pregătiți-vă”

„Am avut nopți nedormite înaintea acestui joc? Categoric nu. În general dorm foarte bine, mai ales când știu că, ca antrenor, am făcut tot posibilul să pregătesc echipa. Austria joacă un fotbal agresiv, așa că trebuie să facem la fel. Dar pe de altă parte, nu este suficient. Vreau să facem ambele lucruri: să jucăm agresiv, dar și să jucăm fotbal bun. Dacă combinăm aceste lucruri, atunci șansele noastre de victorie vor crește”, a spus Michal Probierz, selecţionerul Poloniei.

Austria mizează pe Laimer

Selecționata Austriei este cotată la 237 de milioane de euro, unde vedetă Laimer înseamnă mai bine de 10% din cotă. Cel mai slab cotat jucător al naționalei central-europene este Heinz Lindner, portar de 33 de ani de la Union Saint-Gilloise.

Citeşte şi: ROMÂNIA – BELGIA LIVE VIDEO PRO TV. Supercomputerul revine! Pronostic neaşteptat după ce tricolorii au spulberat Ucraina

„Esența jocului este clară. Are caracterul unui meci eliminatoriu. Ambele echipe au o șansă bună de a merge mai departe cu o victorie, o remiză nu ajută pe nimeni. Vrem să ajungem în fazele eliminatorii și am știut dintotdeauna că va trebui să batem cel puțin o echipă, poate două echipe din grupă pentru a reuși asta. Stilul nostru de joc nu este conceput pentru a încerca să obținem remize. Vom juca pentru victorie”, a replicat Ralf Rangnick, selecţionerul Austriei.

Citeşte şi: ROMÂNIA – BELGIA ONLINE STREAMING. Cine transmite la TV al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024

Polonia are avantaj cu Austria la meciurile directe

Polonia și Austria s-au întâlnit în 11 meciuri competiționale, care datează încă din 1930. Deși Polonia are un avantaj, cu șase victorii și doar trei înfrângeri, întâlnirile recente au fost foarte timide. Doar trei goluri au fost marcate în ultimele trei întâlniri. Ultima a fost o remiză fără goluri într-un meci de calificare la Euro 2020, în timp ce în faza grupelor de la Euro 2008 s-au confruntat, remizând 1-1.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'