Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România – Belgia. „Hagi delirează, Dumitrescu mi-a luat locul la Mondiale, românii nu joacă fotbal!”

Alin Stoica, fiul fostului mare fotbalist Tudorel Stoica, a făcut mai multe declarații controversate înainte de meciul decisiv dintre România și Belgia, din Grupa E de la Euro 2024, prin care a criticat dur mai multe figuri importante din fotbalul românesc.
Filip Stan
21 iun. 2024, 19:26
Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România - Belgia.
Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România - Belgia. "Hagi delirează, Dumitrescu mi-a luat locul la Mondiale, românii nu joacă fotbal!"

Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România – Belgia. Alin Stoica a criticat vehement declarațiile lui Gică Hagi, care a afirmat că România va învinge Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. „Gheorghe Hagi a declarat anterior că România va câștiga cu Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. Are nevoie de medicamente, delirează!”, a spus Alin Stoica pentru presa belgiană, conform GSP.

Pe de altă parte, Alin Stoica susţine că România s-a calificat la Euro 2024 datorită norocului și unor circumstanțe externe, cum ar fi conflictele care au afectat Belarus și Israel, permițând tricolorilor să beneficieze de avantajul disputării meciurilor pe teren neutru: „În calificări, România a fost ajutată de războaie! Belarus și Israel nu și-au putut disputa partidele pe teren propriu. În prima etapă au avut noroc fiindcă Lunin a crezut că este român. România nu joacă fotbal, doar așteaptă greșelile adversarului”.

Citeşte şi: Situaţia României la Euro 2024, complicată de victoria Ucrainei cu Slovacia. Calculele calificăriii şi criteriile de departajare în faza grupelor

Alin Stoica a fost, de asemenea, critic la adresa selecționerului Belgiei, Domenico Tedesco, și alegerilor sale tactice în meciul împotriva Slovaciei, şi a susținut că Belgia ar fi trebuit să câștige acel meci dacă ar fi fost el selecționer!

„Dacă Belgia se comportă normal, iar Tedesco nu face greșeli prostești în alcătuirea primului 11, Belgia ar trebui să se impună la pas, nu?. Eu unul nu am înțeles alegerile tactice din partida cu Slovacia. Fără Tielemans în primul 11, Carrasco a jucat fundaș stânga, Doku în flancul drept… ce a fost asta?! Cu Hazard selecționer, sau chiar cu mine, Belgia ar fi câștigat. Așa ar trebui să se întâmple cu România, diferența de valoare între cele două este uriașă. Belgia nu are voie să ofere cadouri, românii trăiesc din asta”, a declarat Alin Stoica.

Nici tricolorii nu au scăpat de criticile fostei speranţe a fotbalului românesc: „Stanciu are maturitatea necesară pentru a fi căpitan acum, golul său a fost fantastic, trebuie să recunosc, dar joacă în Arabia Saudită. Dacă mă antrenez puțin, și eu pot juca acolo. Răzvan Marin nu a progresat mult de când a plecat de la Standard. Ianis a fost selecționat doar pentru că este fiul lui Gheorghe”.

În ciuda criticilor, Alin Stoica a menționat relația sa personală cu Edi Iordănescu, cu care a crescut și a urmărit meciuri împreună, fiind legați de prietenia dintre părinții lor: „Am crescut împreună cu Edi Iordănescu. Tatăl său a fost antrenorul tatălui meu la Steaua. Urmăream partidele amândoi și ne jucam cu mingea între reprize. Ar fi trebuit să joc pentru Belgia, însă mi-am ascultat agentul la acel moment. Jurnaliștii au scris că pot juca pentru Belgia și am fost chemat de urgență la echipa națională. Eram văzut ca viitorul fotbalului românesc. Pentru Mondialul din 1998, Ilie Dumitrescu, în Mexic la acea vreme, a fost selecționat în locul meu. Putea să cânte la pian mai bine decât juca fotbal. Și la Euro 2000 am fost sărit din schemă”.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Betty Salam, escapadă pe litoral. Artista nu se lasă afectată de despărțire
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!