Olanda – Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. Braţ la braţ spre optimile de finală

Olanda şi Franța au remizat, vineri, scor 0-0 într-un meci din Grupa D de la Euro 2024, disputat la Leipzig. Cele două echipe au câte patru puncte după două meciuri şi practic nu mai pot rata accesul în optimile de finală.
Filip Stan
21 iun. 2024, 23:52
Olanda - Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. Braţ la braţ spre optimile de finală
PRO TV LIVE Olanda - Franţa STREAMING VIDEO ONLINE în Grupa D de la Euro 2024. Derby uriaş la Leipzig, Mbappe este rezervă!

Olanda – Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. „Cocoşii” au dominat autoritar partida, dar au avut noroc la golul lui Simons, anulat pentru o poziţie incorectă a lui Dumfries, aflat în zona lui Maignan. Franţa – Olanda este primul meci fără gol de la Euro 2024!

Ştirea iniţială:

PRO TV LIVE Olanda – Franţa STREAMING VIDEO ONLINE. Ambele cu trei puncte, după ce au debutat cu victorie în meciurile inaugurale din grupă (1-0 cu Austria, respectiv 2-1 în fața Poloniei), Franța și Olanda se întâlnesc într-un meci cu un afiș grozav, în care se anunță spectacol. Cele două s-au întâlnit și în preliminarii, când „Les Bleus” s-au impus în ambele întâlniri, 4-0 pe Stade de France și 2-1 în deplasare.

Olanda – Franţa 0-0

Minutul 89: Ocazie Franța! Rabiot scapă într-o poziție ideală, dar din nou preferă să paseze. Mingea nu ajunge la niciun coechipier.

Min. 72: Gol anulat Olanda! Simons a tras de la 10 metri, dar un coechipier se afla în ofsaid pe direcţia lui Maignan!

Minutul 65: Cea mai mare ocazie a reprizei secunde pentru Franța. Elevii lui Deschamps accelerează, Kante îl găsește singur în fața porții pe Griezmann, dar atacantul de la Atletico nu preia ideal și nu îl poate învinge pe Verbruggen.

Minutul 60: Ocazie Franța. După o serie mai lungă de pase, francezii finalizează cu șut. Thuram trimite pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 43: Ocazie Franța! Griezmann este găsit liber în careu, atacantul lui Atletico lovește cu capul de la 10 metri, însă Verbruggen prinde fără probleme.

Minutul 28: Ocazie Franța! Kounde trimite o pasă perfectă în lung de linie pentru Marcus Thuram, atacantul scapă ușor de Stefan de Vrij, încearcă să șuteze în forță, la colțul scurt, dar nu prinde cadrul porții.

Minutul 16: Ocazie Olanda! Gakpo intră în interior din flancul stâng și șutează din marginea careului. Maignan vede târziu mingea, dar reușește să respingă în corner.

Minutul 14: Ocazie uriașă Franța! Rabiot rămâne singur cu portarul, preferă să îi paseze lui Griezmann, care este surprins și luftează. Faza se încheie cu o nouă ocazie – șut pe lângă poartă al lui Griezmann.

Minutul 4: Franța dă imediat replica. Antoine Griezmann șutează periculos de la distanță, sub transversală, însă Verbruggen respinge în corner.

Minutul 1: Ocazie Olanda! După doar 55 de secunde, Frimpong scapă singur cu Maignan, însă portarul Franței deviază în corner.

Echipele de start în meciul Olanda – Franţa

Olanda: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Reijnders, Simons – Frimpong, Depay, Gakpo
Selecționer: Ronald Koeman

Franța: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez – Rabiot, Kante, Tchouameni – Dembele, Thuram, Griezmann
Selecționer: Didier Deschamps

Stadion: „Red Bull Arena”, Leipzig

Arbitru: Anthony Taylor (Anglia)

Kylian Mbappe, care este în căutarea primului gol la turneul final din Germania, este doar rezervă, iar dacă va intra pe teren va fi nevoit să joace cu o mască care să-i protejeze nasul, după ce a fost lovit în primul meci de la Euro 2024, cu Austria.

Citeşte şi: Polonia – Austria 1-3 în Grupa D de la Euro 2024. Spectacol şi dramatism la Berlin

„Dacă câștigi primul meci, aduce calm și încredere. Și vom avea nevoie de toate astea împotriva unei echipe puternice a Franței, pe care am jucat-o mult în ultimii ani. Știm la ce să ne așteptăm. Va trebui să fim foarte buni pentru a obține rezultatul pe care ni-l dorim. În primul meci, au fost multe lucruri bune și au fost și o serie de momente când ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine. Trebuie să jucăm cu curaj. Asta va fi cheia. Trebuie să luăm inițiativă”, a declarat Ronald Koeman, selecționerul Olandei.

„Când am bătut Olanda în calificări, le-au lipsit cinci sau șase jucători importanți. Nu este aceeași echipă, și asta a fost dovedit de rezultatele pe care le-au putut obține de atunci. Va fi o echipă mult mai puternică decât cea pe care am întâlnit-o în calificări. Ne-am îndeplinit obiectivul de a câștiga primul meci, dar acum, așa cum este și cazul olandezilor, următoarea țintă este câștigarea acestui joc și calificarea. Este vorba să ne asigurăm că performăm cât de bine putem și să fim cât mai periculoși pentru opoziție”, a declarat Didier Deschamps, selecționerul Franței.

Meciul cu Franța va reprezenta o bornă istorică pentru Virgil Van Dijk. Fundașul celor de la Liverpool va bifa selecția cu numărul 70 în tricoul Olandei, devenind astfel al patrulea jucător cu cele mai multe meciuri la națională.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!