Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf. „Viaţa noastră este lipsită de alcool, prostitutiţie, datorii”

Anamaria Prodan a decis încă o dată să încheie definitiv capitolul legat de Laurențiu Reghecampf, după un recent incident în care acesta a venit peste ea cu poliția. Impresara și-a exprimat dorința de a nu mai discuta despre fostul ei partener, dar a mai a anunţat acest lucru de mai multe ori!
Filip Stan
21 iun. 2024, 22:37
Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf.
Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf. "Viaţa noastră este lipsită de alcool, prostitutiţie, datorii"

Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf! Într-un mesaj postat pe Instagram, Anamaria Prodan a anunțat că, împreună cu familia, iubitul ei, Ronald Gavril, și copiii, au hotărât să nu mai facă declarații legate de Laurențiu Reghecampf. Impresara a subliniat că își dorește liniște și că viața lor este prea frumoasă pentru a fi umbrită de astfel de subiecte.

„Am hotărât alături de familia mea să nu mai discutăm cu presa niciun subiect care conține numele Reghecampf! Poate se declare de azi orice dorește, poate să facă subiecte și reclamă pe spatele meu și al copiilor cum a făcut toată viața! Din respect pentru iubitul meu, Ronald Gavril, pentru copiii mei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior, am să opresc aceste subiecte care apar zilnic despre familia mea. Cu respect mă înclin în fața presei, dar viața noastră este prea frumoasă, lipsită de alcool, prostitutiție, datorii, sechestre, micime și decădere ca să o umbrim cu subiecte despre Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „S-a sucit suceala. Încet-încet degradare, degradare, degradare, uite-l fără loc de muncă”

Aceasta a sugerat că antrenorul nu mai este în același punct al vieții ca atunci când formau o familie şi consideră că Reghecampf se află acum într-un declin, spre deosebire de perioada în care erau împreună.

„Cine are ochi să vadă adevărul și realitatea, toată mizeria pe care o face, a făcut-o și în care se scaldă Reghecampf, realizează unde suntem noi și unde este el astăzi! Am spus-o și o repet. Maestrul nu își distruge opera… Privește neputincios cum se distruge singură și nu mai are de ce să se împotrivească pentru că are putere și talent să facă alte opere mult mai mari și valoroase ca cea distrusă. Vă iubim, cu stimă și respect familia Prodan”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe după ultimul scandal: „Are datorii, este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar nu mai permitem așa ceva”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...