Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice: „Atât de relaxate și împlinite. Ale noastre au venin, pentru că viața lor este urâtă”

Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice. Prezentatoarea și Mădălin Ionescu au plecat într-o vacanță în Europa, timp de o lună se vor plimba și se vor relaxa alături de cei doi copii, Filip și Petra. Acum, ei se află în Franța, pe Coasta de Azur, acolo unde au parte de priveliști spectaculoase, o cazare luxoasă și timp de calitate petrecut în familie.
Alina Costache
23 iun. 2024, 10:16
Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice:
Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice

Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice. Vedeta mărturisește că încă primește mesaje și comentarii răutăcioase de la anumite persoane și a ținut să vorbească despre asta într-un video. Printre altele, a făcut o comparație între femeile din România, care, spune ea, aruncă adesea cu venin și cu vorbe urâte, și cele din Franța.

Citește și: Cristina Șișcanu și-a impresionat familia cu acest preparat delicios. Mădălin Ionescu a fost plăcut surprins: „E una dintre cea mai bună mâncare pe care am mâncat-o vreodată”

Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice

Veninul există. Există în unele comentarii ale unor doamne și este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.

Nu a mea, a voastră. Ieri ne-am plimbat pe plajă și ne-am așezat la o terasă foarte frumoasă, cochetă, chiar luxoasă, unde am băut ceva. Am stat cu copiii o jumătate de oră – 40 de minute și lângă noi era o masă cu niște doamne franțuzoaice. Femei atât de relaxate și împlinite, drăguțe unele cu celelalte și cu noi”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Pentru că cei doi sunt foarte deschiși cu urmăritorii lor, fanii au fost foarte curioși să afle câți bani investesc în călătorii.

Cât costă vacanțele în care mergem? Nu știu dacă le-aș spune vacanțe, ci călătorii, de fapt. Toate deplasările noastre din ultimii ani… Întotdeauna am organizat vacanțe, fie alături de copii, chiar și înainte să apară Petra, acum mulți ani, doar că nu era social media atât de dezvoltată încât să postezi atâta conținut din vacanțe, dar au existat tot timpul vacanțe, fie și vacanțe de cuplu.

S-au făcut studii că aceste pauze de la rutina de zi cu zi care implică serviciu, stres, diverse responsabilități, te fac mai productiv. Și mi-am dat seama că așa se întâmplă. De când ne-am îndesit călătoriile, am devenit mai productivi, ne-au venit idei noi de business-uri, de diverse activități, care ne-au adus succes în ceea ce întreprindem noi, eu și soțul meu”, a spus Cristina Șișcanu.

Deși nu a putut spune o sumă exactă de bani, Cristina Șișcanu a spus că valoarea călătoriilor poate fi estimată cu prețurile unor case sau apartamente.

Așa că investim fără regret în aceste deplasări, chiar dacă cu acești bani am fi putut să luăm apartamente, case, vorba aceea, mă refer de-a lungul anilor, adunate. Acum să nu creadă lumea că… Deși da, într-adevăr, o deplasare este costisitoare, mai ales dacă te duci și stai într-o cazare mai bună, dacă te duci într-o zonă care e mai scumpă și așa mai departe.”, a conchis Cristina Șișcanu.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!