Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se atacă cu toate armele, iar procesul se anunţă matusalemic: „Deocamdată facem divorțul, partajul e un alt proces, care se va întâmpla în viitor”

E pentru prima dată când Laurenţiu Reghecampf oferă mai multe detalii cu privire la scandalul în care este implicat cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan.
Filip Stan
24 iun. 2024, 18:24
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se atacă cu toate armele, iar procesul se anunţă matusalemic: „Deocamdată facem divorțul, partajul e un alt proces, care se va întâmpla în viitor
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf

Zilele trecute a avut loc un nou termen de divorț între Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf. Cu toate acestea, doar antrenorul și-a făcut prezența și, cu această ocazie, a oferit și mai multe detalii rare cu privire la toate acuzațiile care i-au fost aduse până acum de fosta parteneră de viață.

În primul rând, este doar un divorț și am impresia că sunt ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că e momentul ca fiecare să-și vadă de drumul lui. Este foarte important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apel este Anamaria. Dacă își dorea, eram divorțați deja.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

Care este relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto. Antrenorul a dat cărțile pe față după ce Anamaria Prodan l-a acuzat că nu este un tată implicat

Un alt subiect dezbătut recent în mediul online recent a fost și cel în care impresara îl acuza pe antrenor de faptul că „fură” skijetul familiei, pe care îl folosea exclusiv Bebeto, fiul lor. Astfel, Reghe explică acum de ce și-a dorit să știe că aceste utilaje sunt pe mâini bune, dar și de ce nu a participat la unul dintre cele mai recente evenimente importante din viața băiatului cel mare.

„Cu skijetul e o discuție pe care o aveți degeaba. Atât el, cât și barca sunt pe numele meu. Sunt niște obiecte care sunt înmatriculate, nu se pot folosi de minori sau de persoane care nu au carnet, deci dacă se întâmplă ceva, este responsabilitatea 100% a mea.

Nu am fost invitat și nu mi s-a spus (n.r. să meargă la serbarea lui Bebeto), iar ca să evit un spectacol, încerc să stau departe, ca să-i dau liniște lui Bebeto. Nu mă interesează ce afirmă doamna Prodan. Denigrează foarte mult numele Reghecampf și nu cred că o ajută la nimic.”, a mai spus acesta.

În final, Laurenţiu Reghecanmpf a vorbit și despre motivul pentru care nu-și vizitează fiul din căsnicia anterioare deloc. Acesta a fost acuzat adesea de impresară de faptul că și-a abandonat băiatul, dar se pare că perspectiva bărbatului este diferită.

Deocamdată facem divorțul, partajul e un alt proces, care se va întâmpla în viitor. Eu am un program stabilit de judecătorie (n.r. pentru vizita lui Bebeto) și nu l-am folosit, tocmai pentru a nu-i face rău, a nu face scandal, să avem parte de scene de astea, am încercat să stau departe de situație, iar când se va termina, vom clarifica totul în liniște. Sper să se termine, dar nu cred că se termina, pentru Anamaria nu e aici. Nu sunt eu care a depus apelul, ea este și trebuia să fie aici. Vă dați seama că mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut pe Bebeto, nu Anamaria.”, a mai spus el.

Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Laurenţiu Reghecampf. „Viaţa noastră este lipsită de alcool, prostitutiţie, datorii”

Anamaria Prodan anunţă din nou că nu mai vrea să audă de Reghecampf! Într-un mesaj postat pe Instagram, Anamaria Prodan a anunțat că, împreună cu familia, iubitul ei, Ronald Gavril, și copiii, au hotărât să nu mai facă declarații legate de Laurențiu Reghecampf. Impresara a subliniat că își dorește liniște și că viața lor este prea frumoasă pentru a fi umbrită de astfel de subiecte.

„Am hotărât alături de familia mea să nu mai discutăm cu presa niciun subiect care conține numele Reghecampf! Poate se declare de azi orice dorește, poate să facă subiecte și reclamă pe spatele meu și al copiilor cum a făcut toată viața! Din respect pentru iubitul meu, Ronald Gavril, pentru copiii mei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior, am să opresc aceste subiecte care apar zilnic despre familia mea. Cu respect mă înclin în fața presei, dar viața noastră este prea frumoasă, lipsită de alcool, prostitutiție, datorii, sechestre, micime și decădere ca să o umbrim cu subiecte despre Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „S-a sucit suceala. Încet-încet degradare, degradare, degradare, uite-l fără loc de muncă”

Aceasta a sugerat că antrenorul nu mai este în același punct al vieții ca atunci când formau o familie şi consideră că Reghecampf se află acum într-un declin, spre deosebire de perioada în care erau împreună.

„Cine are ochi să vadă adevărul și realitatea, toată mizeria pe care o face, a făcut-o și în care se scaldă Reghecampf, realizează unde suntem noi și unde este el astăzi! Am spus-o și o repet. Maestrul nu își distruge opera… Privește neputincios cum se distruge singură și nu mai are de ce să se împotrivească pentru că are putere și talent să facă alte opere mult mai mari și valoroase ca cea distrusă. Vă iubim, cu stimă și respect familia Prodan”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe după ultimul scandal: „Are datorii, este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar nu mai permitem așa ceva

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Se schimbă permisul de conducere. La ce trebuie să fie atenți șoferii
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
BREAKING! Viitura a ajuns în România! Ciclonul Ashley îşi face DEJA simţită prezenţa în 2 județe
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni