MESAJUL de la INGERII PAZITORI zodii 25-30 iunie 2024: Îmbină două cărări într-un drum unic benefic

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 25-30 iunie 2024. Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.
Filip Stan
25 iun. 2024, 10:25
MESAJUL de la INGERII PAZITORI zodii 25-30 iunie 2024: Îmbină două cărări într-un drum unic benefic
Mesaje noi de la arhangheli pentru zodii, săptămâna 18-24 martie 2024. Schimbare radicală pentru Berbec. Care este nativul protejat de îngeri

MESAJUL de la INGERII PAZITORI zodii 25-30 iunie 2024: Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.
Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

MESAJUL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
IMBINA DOUA DRUMURI IN UNUL SINGUR BENEFIC

Poti sa incepi sa muncesti la cariera viselor si inimii tale cu norma partiala in timp ce iti pastrezi serviciul principal deocamdata. In curand, cariera de vis va prinde aripi de zbor si te va sustine deplin.

Ai primit acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii ca raspuns al rugaciunilor si gandurilor tale dornice de a avea siguranta financiara si o cariera plina de sens si satisfactie. Ingerii iti indica un mod de a le avea pe amandoua in acelasi timp. Daca ai visat sa ai propria ta afacere, ti se indica un mod delicat de a incepe si de a reusi.

Iti poti incepe statutul de propriul sef in sistem partial de munca, in timp ce inca iti mentii jobul din care iti platesti facturile vietii stabile. Vei simti mai putin stres la jobul obisnuit pentru ca te vei focusa in paralel pe jobul care iti aduce satisfactiile inimii. Cariera visului tau va inflori astfel mai repede si mai puternic, din pricina vibratiei de bucurie pe care o vei avea de a nu te simti impovarat ca nu ai destui bani sa platesti sumele lunare. Sa stii ca presiunea de a face bani intotdeauna blocheaza abundenta si incetineste manifestarea.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024. Li se deschid drumurile multor zodii, zboară fricile, dar grijă mare la examene

Intrucat afacerea inimii tale va creste natural hranita de pasiunea si entuziasmul tau, vei putea sa construiesti pas cu pas optiunra de a parasi celalalt job cand vei vedea ca e momentul potrivit, pentru ca vei avea bani din ce sa iti sustii nevoile financiare.

MESAJUL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
AI CURAJUL SA CERI SI SA ACCEPTI AJUTOR

A cere ajutor este un semn de putere, asa cum este si sa accepti ajutorul ce ti se ofera. Foarte des, atunci cand il rogi pe Dumnezeu pentru ajutor, raspunsurile iti sunt date prin alti oameni. Accepta asistenta Sa si la fel de bine da si tu altora ceea ce esti ghidat sa dai.

Ai tot incercat sa faci totul de unul singur, suflet drag ? Acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii iti semnaleaza ca ai nevoie de ajutor dar ai fost reticent sa il ceri. A cere ajutor inseamna si implica curaj. Deseori oamenii cred ca a cere ajutor este un semn de slabiciune si neputinta sau ca asta ar impovara pe altcineva. Lipsa de disponibilitate de a cere ceea ce avem nevoie duce la un efect negativ de spirala. Cu cat stai mai mult fara sa ceri ajutor, cu atat mai mult vei trai fara sa il primesti. Daca acest obicei continua suficient de mult timp, ai putea chiar ajunge la concluzia gresita ca nici nu exista ajutor pentru tine.

Dumnezeu si ingerii te reasigura ca sunt nelimitati. Ei pot fi in mai multe locuri deodata unde este nevoie de ei. Niciodata nu ii poti deranja ! Nicio problema nu este prea mare si niciun subiect nu este prea superficial sau nepotrivit. Ei nu au corpuri fizice deci nu obosesc niciodata.

A avea curaj sa ceri ajutor de la Dumnezeu, de la Iisus, de la arhangheli si ingeri sau de la o alta persoana, este un pas important spre a manifesta abundenta. Este un pas asa de important incat aproape imediat primeste raspuns. Cum te simti imediat dupa ce primesti ajutorul ? Poti primi ghidari sub forma de inspiratii cu privire unde sa te duci si ce sa faci iar semnele vor incepe sa ti se prezinte daca accepti sa faci acest salt de credinta.

Mesaj pentru nativii din zodia RAC (21 iunie – 22 iulie)

ESTI UN OM MERITUOS

Tu esti copilul prea iubit al lui Dumnezeu, ca toti ceilalti, si meriti sa primesti sustinerea care sa iti permita sa te focusezi pe scopul si menirea ta divina aici. Chiar daca nu iti recunosti inca calitatile, ai incredere ca Dumnezeu si ingerii pot vedea cat de extraordinar(a) esti.

Ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii iti trimit acest mesaj ca o reamintire ca tu, ca si ceilalti oameni, meriti din plin abundenta in viata ta. Poate ca te simti descurajat sau crezi ca cei care au deja abundenta sunt diferiti sau mai buni decat tine. Ingerii vor sa stii ca tu esti copilul perfect al lui Dumnezeu si, asa cum tu nu vrei sa iti vezi copiii in lipsuri, asa si tu vei fi mereu ingrijit de Tatal tau ceresc.

Dumnezeu si ingerii nu vor sa ne dea o milostivire pe care noi sa o tinem intr-un cont bancar. Ei vor ca noi sa ne folosim prosperitatea divina pentru a sustine munci importante, caritati cu scop etic, sa ne sustinem pe noi in timp ce muncim la scopul vietii noastre si sa facem tot ce putem pentru a contribui ca lumea sa fie un loc mai bun. Ingerii abundentei stiu ca prea multi dintre cei ce vor sa faca bine nu reusesc pentru ca sunt prinsi in joburi care le seaca si scad energia. Livrandu-ne prosperitate, ingerii ajuta astfel fiecare creatie divina.

Este de mare ajutor sa afirmi des ca tu meriti sa primesti abundenta pentru ca ea va fi investita in cauze bune. Asta include sa iti platesti pentru propria educatie, dezvoltare personala, spirituala, sa iti cumperi cele trebuincioase scopului tau de viata si calitatii vietii, sa iti reduci nivelul de stres prin servicii prin care ai grija de tine si prin donatii in scopuri caritabile.

Daca reafirmi faptul ca esti demn de aceleasi oportunitati si bunatati ca tot restul lumii, iti disipi vechi sentimente prin care te simteai neadecvat. Recunoscand abundenta pe care o ai si cerand activ ceea ce ai nevoie, iti vei realinia energia spre a primi binecuvantari in viata si situatia ta curenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lukașenko Amenință cu Folosirea Armelor Nucleare pe Fondul Tensiunilor de la Granița cu Ucraina
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?