Ultimele cuvinte ale influencerului Iorgo din Brăila, celebru pe Tik Tok, care a murit în accident. Fanii sunt șocați. „Înainte râdeam la clipurile lui, acum mă uit la ele și plâng”

Moartea îndrăgitului influncer de 17 ani din Brăila, cunoscut pe Tik Tok ca "iorgoxd", a șocat o țară întreagă, mai ales pe apropiații lui.
Mircea Filipescu
25 iun. 2024, 10:53
Ultimele cuvinte ale influencerului Iorgo din Brăila, celebru pe Tik Tok, care a murit în accident. Fanii sunt șocați.

Familia și prietenii nu pot accepta încă faptul că tânărul celebru pe Tik Tok a trecut în neființă. Tragedia s-a petrecut după ce a intrat cu motocicleta într-un microbuz. Din păcate, a murit pe loc, medicii nu au avut cum să-l mai salveze.

Citește și Văduva victimei lui Mario Iorgulescu își strigă durerea la cinci ani de la producerea tragediei: „Nu mai pot, nu mai rezist! Dani a murit ca un câine. Haideți să ieșim toți beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic”

Tânărul era foarte cunoscut pe Tik Tok, avea acolo zeci de mii de urmăritori. În ultimul clip postat pe platformă, chiar înaintea accidentului mortal, făcea referire la o situație amuzantă, de la școală. „Pov: se enervează profa aia bună la suflet și ne dă test fulger”, a scris el în descrierea ultimului său clip video de pe TikTok.

@iorgoxd fr🤐 #foryoupage #fyp #fy #viral #foryou ♬ sunet original – ba_dadon

Internauții au izbucnit în hohote de râs, dar după câteva ore, când au aflat vestea, au trecut în extrema cealaltă.

„Înainte râdeam la clipurile lui, acum mă uit la ele și plâng”, „N-ai mai prins luna iulie”, „Drum lin către îngeri”, „E dovada vie că toți murim cu pasiunile noastre”, „Dumnezeu să îl ierte”, „Ce soartă”, „Din păcate, nu va mai face videouri amuzante”, au scris internauții în comentarii la clipurile sale video.

Citește și Cine e tânărul în vârstă de 17 ani, din Brăila, care a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un microbuz. Avea zeci de mii de urmăritori pe TikTok

Pe toate conturile sale de pe rețelele sociale, prietenii și simpli admiratori au lăsat o mulțime de mesaje de condoleanțe.

„Azi-noapte, 20 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2B, în afara localității Silistraru, s-ar fi angajat în depășirea unui vehicul, moment în care s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?