Daniela Iliescu, afectată de criticile din online. Cum încearcă să treacă peste: „Vreau să spun doar câteva lucruri”

Daniela Iliescu, afectată de criticile din online. De ceva vreme, blondina și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar rodul este băiețelul lor, pe care îl adoră. Logodnica artistului recunoaște că a fost afectată de situațiile neplăcute din jurul ei la începuturile sale cu solistul, dar în timp a învățat să le facă față.
Alina Costache
25 iun. 2024, 20:27
Daniela Iliescu, afectată de criticile din online. Cum încearcă să treacă peste:
Daniela Iliescu, afectată de criticile din online

Daniela Iliescu, afectată de criticile din online. „Eu mi-am dorit foarte mult și îmi doresc să fiu rezervată în anumite privințe, dar pentru că sunt atât de multe curiozități, o să vreau să spun doar câteva lucruri, nu vreau să vorbesc despre nimeni pentru că nu îmi stă în caracter treaba asta.

Cred că lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp. Eu tot am încercat și m-am antrenat să fac față răutăților de la începutul relației noastre, de când mi s-a încercat să se creeze o imagine foarte proastă și la început chiar mă supăra treaba asta pentru că știam că nu este adevărat și mă durea oarecum pentru faptul că lumea nu mă vedea așa cum sunt eu.

Târziu am înțeles de ce se încearcă asta și de ce cu orice ocazie s-a încercat să se creeze o imagine urâtă. Până într-un punct când am zis: „OK, asta nu e despre mine, nu trebuie să o iau așa, nu trebuie să o iau personal, Dumnezeu va avea grijă de noi, de fiecare, eu trebuie doar să las timpul să își facă treaba, este important cum o știu apropiații mei, cum mă știe Dumnezeu când pun capul pe pernă’, în rest nu mi-a mai păsat”, a povestit Daniela Iliescu pe rețelele sociale.

Citește și: Daniela Iliescu, gravidă pentru a doua oară? Imaginile care au dat-o de gol pe iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, afectată de criticile din online

Daniela Iliescu a mărturisit că nu a fost ocolită de judecățile celor din jur nici când era însărcinată cu fiul ei și al lui Culiță Sterp, însă a avut puterea să treacă peste. „Iar despre cum fac față la toate situațiile și toate răutățile din online pe anumite subiecte, tot timpul mi-am pus în cap de când eram însărcinată, iar fetele care mă cunosc mă întrebau cum rezist și însărcinată.

Mereu am spus că o să las timpul să arate că așa cum suntem noi și cel mai mult îmi doresc să le dau timp pentru că am apărut nouă, nu mă cunoșteați, m-ați cunoscut datorită lui Culiță și el m-a scos în fața voastră.

Am zis că timpul o să își facă treaba, Karma la fel, pentru că eu cred în asta și Dumnezeu are grijă de fiecare în parte după acțiunile noastre. Dacă ar mai fi să spun ceva foarte sincer este că la un moment dat devine frustrant. Tu vrei să fie bine și te duci către oameni cu inima deschisă.

Eu mă duc către oameni cu inima deschisă și armonie, iar când lucrurile se întorc împotriva ta total opus, nu înțelegi de ce.

Mereu te întrebi cu ce ai greșit, dar până la urmă mi-am dat seama că nu e despre mine și că trebuie să-mi fac treaba în continuare treaba, așa cum sunt eu, oamenii care vor să mă aprecieze o să mă aprecieze, oamenii care n-o să mă aprecieze, n-o să mă aprecieze orice aș face, pentru că la un moment dat am încercat și asta, să încerc să fac extra și am zis: „dar eu pe cine încerc să impresionez?’ Eu te plac pe tine așa cum ești, tu trebuie să mă placi pe mine așa cum sunt”, a mai spus Daniela Iliescu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Iulian Fota: „Creșterea extremismului este alimentată de crizele recente și de distanțarea elitelor politice”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?