Mircea Geoană şi-a setat ceasul pe alegerile prezidenţiale, dar îl bântuie ceasurile lui Marian Vanghelie

Cât de departe poate să meargă corupția lui Mircea Geoană. Marian Vanghelie, cunoscut pentru cadourile în valoare de zeci de mii de euro pe care le-a făcut fostului coleg de partid, s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel, dar nu oricum... ci cu un ochi vânăt. Politicianul a declarat pe holurile că are probe zdrobitoare împotriva generalilor COLDEA ȘI DUMBRAVĂ. De audieri nu a scăpat nici Rareș Bogdan, care pare că a căzut la mijloc.
Alina Costache
25 iun. 2024, 22:13
Mircea Geoană şi-a setat ceasul pe alegerile prezidenţiale, dar îl bântuie ceasurile lui Marian Vanghelie

Ceasurile au fost un elementul de legătură între Marian Vanghelie şi veşnic aspirantul la funcţia de preşedinte al României, Mircea Geoană. Procurorii DNA au descoperit că fostul primarul din sectorul 5 al Capitalei i-a dat colegului de partid, cadou, mai multe astfel de ceasuri în valoare de zeci de mii de euro.

Două dintre ele, marca Vacheron Constantin, au ajuns chiar la soţia lui Mircea Geoană. Secretarul general adjunct al NATO a fost audiat de procurori în dosarul lui Marian Vanghelie, astfel a rămas fără ceasurile de 100.000 de euro pe care le-a primit de la acesta. În momentul in care a vazut ca minciuna are picioare scurte, Mircea Geoana a recunoscut așa zisul cadou mai mult decat consistent pe care îl primise de la Marian Vanghelie.

Mircea Geoană folosește abuziv, în campania pentru prezidențialele din România, însemnele și logo-ul NATO

„Au fost ceasuri pe care le-am primit la aniversarea de 50 de ani. Sunt neatinse, le-am restituit si le-am adus la sediul DNA. Ce a aparut in presa este corect. primesti un cadou, il primesti, spui multumesc”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au o relaţie politică veche și complicată, care a trecut rapid de la ură la dragoste. Cei doi s-au aliat după ce Victor Ponta a încercat să facă curăţenie în PSD. Supărat, Geoană s-a apucat să-ţi facă alt partid, cu Marian Vanghelie pilon central, în primul rând din punct de vedere financiar.

Procurorii l-au săltat pe Marian Vanghelie tocmai în momentul în care se pregătea să negocieze cu liberalii lui Klaus Iohannis o alianță menintă să dărâme guvernul. Vanghelie urma să fie omul din umbră, în timp ce Mircea Geoană – paravanul.

Dacă atunci rolurile erau bine împărțite, acum în momentul în care bogătașii lui Florian Coldea fac jocurile politice în România și pregătesc campania prezidențială pentru secretarul general adjunct al NATO, Marian Vanghelie s-a prezentat în instanță cu ochiul vânăt. De pe holurile Curții de Apel București, politicianul a anunțat că are probe zdrobitoare împotriva generalilor COLDEA ȘI DUMBRAVĂ.

EXCLUSIV Cei 7 miliardari care l-au amanetat pe Mircea Geoană. SOV mai bagă o fisă la prezidenţiale

„Punem pariu ca se duce la pușcărie înaintea mea? Sa vezi ce scot acuma? Surprize, surprize. Am date exacte după convorbirea lui dumbrava. Cu asta? da. Ce faceți? Faptele sunt prescrise ot datorită lui coldea?o sa ii dau exact ce mertita. În următorii 10 ani. Vezi cum e viața? Acum era el șmecher!”

Potrivit informațiilor Euronews, numele lui Mircea Geoană apare acum și în strategia PNL privind alegerile prezidențiale și parlamentare.

Dacă secretarul adjunct de la NATO va intra în cursa pentru Cotroceni, liberalii nu exclud să-l susțină pe acesta pentru a primi la schimb postul de premier.

Asta în cazul în care Mircea Geoană va intra în turul 2, în dauna candidatului PNL.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Furtună devastatoare în Maramureș: zeci de copaci doborâți și acoperișuri smulse de vânt
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?