Câteva zile până la marele eveniment, au început emoțiile! Anda Adam și Yosif Mohaci devin oficial soț și soție: „E o altă trăire”

Anda Adam și Yosif Mohaci se pregătesc pentru nunta anului. Cei doi își unesc destinele pentru totdeauna peste doar câteva zile.
Filip Stan
26 iun. 2024, 08:43
Câteva zile până la marele eveniment, au început emoțiile! Anda Adam și Yosif Mohaci devin oficial soț și soție: „E o altă trăire”

Pregătirile pentru nuntă sunt în plină desfășurare, iar emoțiile sunt pe măsură. Anda Adam și Yosif Mohaci nu vor avea o nuntă modestă, ci una cu 500 de invitați și o mulțime de artiști care mai de care mai talentați.

Cei doi s-au căsătorit civil cu doi ani în urmă, iar acum fac și cununia religioasă. Se anunță a fi un eveniment cu adevărat extravagant, care nu va trece ușor neobservat.

Citește și Cum au ajuns Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi de nedespărţit. „Ne întâlnim în fiecare săptămână”

Artista a spus că nu are emoții, dar, totuși, își dorește ca totul să iasă perfect. Totuși, știe că ea și alesul ei se vor bucura la maximum de tot ce vor trăi în acea zi.

„Nu am (nr. emoții). Mă mai întreabă oamenii dacă am emoții și le spun că nu. Am fost în alte locuri cu 100.000 de oameni, pe scenă. E o altă trăire, dar nu am emoții. E ca în showbiz, tot organizare, cântă ăla, vine ăla, se întâmplă nu știu ce, pentru mine e ca un spectacol, mergem la spectacolul nostru. Am toți oamenii acolo, grupuri, toată lumea știe ce are de făcut. E tot setup-ul făcut. Mă descurc în organizare. Eu vin doar să mă distrez. Seara o începem cu Tzancă, așa se vom face intrarea. Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția”, a spus Anda Adam la Xtra Night Show.

Anda Adam și Yosif Mohaci devin oficial soț și soție

Anda Adam a dezvăluit și ce nași vor avea. După ce Tzancă Uraganu și Alina Marymar au anunțat că nu mai pot să cunune din cauza decesului micuțului Lucas, artista și soțul ei au ales pe altcineva.

Nașii vor fi doi prieteni care locuiesc peste hotare. Au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif Mohaci. Aceștia au ajuns deja în România pentru a le fi alături celor doi și în zilele anterioare marelui eveniment.

„Ne-au spus că nu pot fi nașii noștri în acte dar vor fi alături de noi la eveniment. Noi am rămas tot așa, nași și fini. Va veni și va cânta. El deschide seara. Ele sunt (nr. noii nași) persoane cunoscute. Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță. Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu. Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu”, a mai spus artista.

Citește și S-a aflat motivul despărţirii! Gabi Bădălău spune că Bianca Drăguşanu i-a spus în faţă că l-a înşelat. Cine este bărbatul din triunghiul amoros care l-a făcut „încornorat”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?