Milionarii lui Coldea l-au băgat pe Mircea Geoană în şedinţă. Filmările de la Bran

Mircea Geoană își pregătește campania pentru alegerile prezidențiale cu milionarii lui Florian Coldea, care investesc bani grei în acesta, pentru a pune mâna pe resursele țării. Între timp, Geoană recunoaște vizita la Bran, acolo unde presa a scris că s-a întâlnit cu milionarii aflați sub influența lui Coldea. Adjunctul NATO pretinde că nu ar fi adevărat, însă nu explică de ce reacția lui vine abia la două săptămâni de la publicarea articolului.
Filip Stan
26 iun. 2024, 22:01
Milionarii lui Coldea l-au băgat pe Mircea Geoană în şedinţă. Filmările de la Bran

La două săptămâni după ce presa a scris că Mircea Geoană s-a întâlnit la Bran cu milionarii lui Coldea care vor să strângă bani pentru campania prezidențială a lui, adjunctul NATO a avut prima reacție. A căutat bine în telefon și pretinde că a găsit un filmuleț făcut chiar în timpul vizitei la Bran și care ar dovedi că întâlnirea cu milionarii nu a avut loc. Filmarea este făcută la balconul unei case, fără niciun fel de elemente care pot fi identificate. Nu putem ști nici dacă era la Bran, nici dacă filmarea a fost făcută în urmă cu două săptămâni. Mircea Geoană susține că a făcut înregistrarea pentru a ajuta România și turismul românesc.

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat penal și informator al Securității, mai incearcă o dată să ajungă la resursele țării sușinându-l pe Mircea geoană la președinția României. Sorin Ovidiu Vîntu face campanie electorală pentru Geoană trăgând speranțe că va pune prin Geoană mâna pe putere.

În prag de alegeri, Mircea Geoană s-a inrudit cu neamurile unui milionar american de origine poloneză supraviețuitor al holocasutului, Barry Cayton,care si-a construit averea prin investitii imobiliare. Nunta spectaculoasă, de lux, a durat trei zile și trei nopți, ca în povești. Oaspeții au beneficiat de cazare într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Veneția.

Unul dintre milionarii aflați în spatele lui Mircea Geoană este Radu Dimofte căruia afacerile in România i-au adus o avere de 240 de milioane de euro, avere ce-i asigură un trai liniștit și luxos la Monaco. Un personaj discret dar controversat cu legături extrem de importante. Dimofte a fost implicat în Ferma Băneasa ca fiind chiar partenerul apropiat al lui Remus Truică. Afaceristul a știut în cele mai mici detalii care erau operațiunile de valorificare ale terenurilor obținute de Remus Truică sub pretextul retrocedării acestora către Prințul Paul.

Mircea Geoană şi-a setat ceasul pe alegerile prezidenţiale, dar îl bântuie ceasurile lui Marian Vanghelie

Controversatul Bogdan Neidoni, care are implicații directe cu generalul în rezervă, Florian Coldea, îl aduce în prim-plan și pe Rareș Mănescu care este șeful de campanie a lui Mircea Geoană. Ei bine, surse apropiate lui Geoană sugerează că banii pentru campania lui Mircea Geoană ar proveni de la oameni de afaceri controversați, membri ai așa-numitului grup de la Monaco. Rareș Mănescu, este fostul primar liberal al Primăriei Sectorului 6 București și membru de bază al grupului de la Monaco.

 

Neluțu Varga este un alt personaj controversat care se află în spatele lui Mircea Geoană, patronul celor de la CFR Cluj, șef pus chiar de.. generalul în rezervă, Florian Coldea. Vorbim aici despre caracatița grupului de la Cluj, în care se află și Ioan Rus, fost ministru de Interne, dar și al Transporturilor. El este cel care se află în spatele lui Neluțu Varga, care are multe afaceri imobiliare în Cluj. Varga apare și în dosarul retrocedărilor Paltin Sturdza, în care apare și Ștefan Berciu, implicat și el în proiectul Transilvania City. Cei doi, Varga și Berciu, au fost acuzați inițial pentru deturnare de fonduri și fals, într-un dosar de 300 de milioane de euro, dar au fost achitați. Neluțu Varga este și cel care a dat 20% din echipă interpusului lui Coldea.

EXCLUSIV Cei 7 miliardari care l-au amanetat pe Mircea Geoană. SOV mai bagă o fisă la prezidenţiale

Un alt personaj care îl susține pe Mircea Geoană este nimeni altul decat..Marian Alecu, unul dintre cei mai importanti antreprenori din domeniul Horeca, fost sef al Mc Donalds. În luna februarie a acestui an, soția lui Mircea Geoană a dat o adevarată petrecere de ziua ei. A fost o adunare selectă în zona de nord a Capitalei, precum cele de la cartierul general al NATO. Marian Alecu a participat și el si a fost surprins în timp ce o felicita pe doamna Mihaela Geoană. După aproape un an în care a călătorit mult în Caraibe, pe Coasta de Azur sau la Viena, Alecu vorbeşte însă despre alte proiecte. În prezent acesta se ocupa de consultanţă în retailul alimentar şi pe piaţa luxului de ceasuri şi îmbrăcăminte.

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Se schimbă permisul de conducere. La ce trebuie să fie atenți șoferii
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
BREAKING! Viitura a ajuns în România! Ciclonul Ashley îşi face DEJA simţită prezenţa în 2 județe
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni