A devenit șefă de promoție cu 10 pe linie, la 61 de ani. „N-ai cum să nu reușești, pentru că o faci cu drag, o faci pentru că vrei să faci și n-o faci pentru diplomă, pentru bani”

Veronica Berar e șefă de promoție la 61 de ani. A absolvit cu 10 pe linie Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
Filip Stan
28 iun. 2024, 09:49
A devenit șefă de promoție cu 10 pe linie, la 61 de ani.

La 61 de ani, Veronica Berar a devenit inginer piscicol după absolvirea Facultății de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, ca șefă de promoție.

Veronica Berar a spus că e foarte pasionată de pescuit și de natură și că s-a înscris la facultate la recomandarea unei prietene foarte bune. Pasiunea și dorința de a învăța au făcut-o să termine facultatea cu 10 pe linie.

Citește și Anul școlar 2024-2025. Când încep cursurile în toamnă și ce vacanțe vor avea elevii

“La îndemnul celei mai bune prietene, din Baia Mare, Corina, m-am înscris la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specialitatea Piscicultură și Acvacultură, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Iar în momentul în care faci ceea ce îți dorești, n-ai cum să faci prost sau n-ai cum să nu reușești, pentru că o faci cu drag, o faci pentru că vrei să faci și n-o faci pentru diplomă, pentru bani, pentru nimic. O faci din plăcere. Repet: când faci ceea ce îți dorești și o faci cu drag și din pasiune, zecele vine, să știți. Iar eu, știți foarte bine, sunt o fire ambițioasă, nu-mi prea place ca cineva să fie în fața mea. Așa am fost de când mă știu! Am făcut sport de performanță – am fost la fel – am muncit, mi-am făcut o carieră, dar uite acuma îmi place și am făcut din plăcere”, a dezvăluit Veronica Berar.

Veronica Berar, șefă de promoție: „Era singura mea evadare să-mi trăiesc visul și să mi-l îndeplinesc”

„Într-adevăr, iubesc pescuitul, iubesc pescarii, iubesc peștii, iubesc natura. Deci, am crezut că trebuie și este necesar înainte de toate să fac această specializare (acvacultură și pescuit) pentru că este normal în momentul în care cineva te întreabă de speciile de pești, de condiții, de orice vizavi de acvacultură și piscicultură, trebuie să știi să răspunzi.

Și atunci eu am avut un vis dintotdeauna, pentru că noi am mai povestit și știți foarte bine, m-am căsătorit foarte tânără, știți cum e cu serviciul, cu familia și uiți ce ai vrut sau îți uiți visele pentru cei din jurul tău. Și atunci, acum 4 ani, din nefericire, am rămas singură și atunci era singura mea evadare să-mi trăiesc visul și să mi-l îndeplinesc”, a declarat absolventa pentru corespondentul Radio România, Adrian Lungu.

Citește și Admitere liceu 2024. Site-ul unde se anunță ierarhia și repartizarea elevilor la liceu și colegii militare a fost publicat

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Vin direct la tine acasă! Toți românii vor fi notificați. Sunt obligați să plătească
Playtech.ro
OOPS! Lidia Buble, aproape GOALĂ! Se vede TOT prin costumul ăsta de baie MINUSCUL
DailyBusiness
Ultimele informații cu privire la data alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decizie de ultimă oră pentru acești elevi. Vești de la Ministerul Educației
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul pentru proba scrisă la matematică profil tehnologic Bacalaureat 2024
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Podul peste Dunăre de la Brăila întâmpină noi probleme: asfaltul denivelat de pe ambele benzi
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?