România-Olanda ONLINE PROTV. Supercomputerul Opta a anunțat ce şanse au tricolorii în optimile de la EURO 2024. The Standard: „România învinge la loviturile de departajare”

România va înfrunta Olanda, la Munchen, marți, de la ora 19:00, în optimile de finală ale EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO şi livetext pe Romaniatv.net.
Filip Stan
01 iul. 2024, 08:59
România-Olanda ONLINE PROTV. Supercomputerul Opta a anunțat ce şanse au tricolorii  în optimile de la EURO 2024. The Standard:

România-Olanda ONLINE PROTV. Partida România-Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024, e programată marți, 2 iulie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe Romaniatv.net.

Olanda pare marea favorită a confruntării dacă luăm în calcul cotele de piață ale jucătorilor, statistica, performanțele de la turneele finale sau chiar cotele oferite de bookmakeri, însă România nu este văzută victimă sigură nici de către adversari, nici de către presa internațională.

Pronosticul The Standard pentru România – Olanda: „România învinge la loviturile de departajare”

Jurnaliștii englezi de la The Standard se așteaptă ca marea surpriză a optimilor de finală de la EURO 2024 să fie calificarea României în dauna Olandei. Ei pronostichează că tricolorii vor obține biletele pentru sferturi după loviturile de departajare.

ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare”, scrie The Standard.

Despre România, englezii scriu că „deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe”.

România-Olanda ONLINE PROTV. Supercomputerul Opta susține că „Tricolorii” au 32,21% șanse de calificare

„Tricolorii”, clasaţi pe primul loc în Grupa E, vor înfrunta naţionala Oranje, ocupanta poziţiei a treia în Grupa D, pe 2 iulie la Munchen.

Câștigătoarea urmează să joace apoi în sferturile de finală cu învingătoarea partidei dintre Austria (locul 1 în Grupa D) şi Turcia (locul 2 în Grupa F).

Supercomputerul Opta îi acordă Olandei 67,79% şanse la victorie în faţa României, în timp ce elevilor lui Edi Iordănescu le acordă 32,21% şanse să meargă mai departe la EURO 2024.

Totodată, Austria este considerată favorită, cu 57,65%, în partida cu Turcia (42,35%).

În privinţa câştigătoarei EURO 2024, Opta acordă cele mai mari şanse Angliei (19,98%), urmată de Spania (17,17%), cele două având şi cele mai mari şanse să atingă finala competiţiei din Germania, conform inteligenţei artificiale.

Iată predicţiile Opta pentru optimile de finală de la EURO 2024:

Spania – Georgia 82,12% – 17,87%
Anglia – Slovacia 81,63% – 18,37%
Portugalia – Slovenia 74,51% – 25,49%
Germania – Danemarca 69,48% – 30,52%
Franţa – Belgia 67,91% – 32,09%
Olanda – România 67,79% – 32,21%
Austria – Turcia 57,65% – 42,35%
Italia – Elveţia 56,96% – 43,04%

România, printre cele mai entuziasmante naţionale de la Euro 2024. Cine conduce topul realizat de The Athletic

România, printre cele mai entuziasmante naţionale de la Euro 2024. The Athletic a realizat un clasament al celor mai captivante echipe naționale de la Euro 2024, luând în considerare vibrația generală, impactul emoțional și performanțele pe teren. Spania a ocupat primul loc, urmată de Austria și Elveția, demonstrând o combinație solidă de joc spectaculos și rezultate notabile.

România a reușit să se claseze pe o onorabilă poziție a noua în acest clasament inedit. Performanțele echipei au fost apreciate pentru atmosfera distractivă și momentele de înaltă intensitate oferite în meciurile din grupă: „Vibrație pură, opinii subiective și felul în care ne-au făcut să ne simțim. Plus un punctaj al entuziasmului și al evoluțiilor interesante”.

De la execuția lui Nicolae Stanciu în meciul cu Ucraina până la confruntarea cu Slovacia, unde egalul a asigurat calificarea ambelor echipe în optimi, tricolorii au oferit spectacol și competiție acerbă: „Distracție foarte bună, de la execuția lui Nicolae Stanciu în primul joc împotriva Ucrainei până la concurența cu Slovacia în ultimul lor joc, în ciuda faptului că egalitatea a fost un rezultat convenabil pentru ambele formații, care a fost suficient de bun pentru să se califice amândouă. Desigur, jocul s-a încheiat la egalitate, dar oricine l-a urmărit vă va spune că nu a fost „Rușinea de la Frankfurt”, iar indignarea antrenorului lor la orice sugestie de blat a oferit un divertisment suplimentar”.

Citeşte şi: Cum a impresionat Gică Hagi o româncă alături de care a zburat pe ruta Frankfurt – Bucureşti. „Doar asta a făcut!”

Echipa națională a României a depășit așteptările în acest turneu, contrar temerilor inițiale legate de pregătirea insuficientă a jucătorilor în sezonul de cluburi anterior: „Principala teamă înainte de turneu a fost că jucătorii lor importanți d-abia au jucat pentru echipele lor de club în sezonul trecut: dar, în loc să apară nepregătiți, de fapt au fost bine odihniți”.

România-Olanda ONLINE PROTV. Cu un meci crucial împotriva Olandei în optimile de finală, programat pentru marți, 2 iulie, la Munchen, România se pregătește pentru o confruntare decisivă. Susținută de o națiune întreagă și cu o dorință puternică de a face istorie, echipa națională trăiește o perioadă de entuziasm și speranță în continuare. Prin evoluțiile lor remarcabile și spiritul lor competitiv, România continuă să impresioneze în cadrul acestui turneu final, demonstrând că este o forță de luat în calcul în fotbalul european.

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice pe casă. Unii au rămas deja fără bani
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. primele rachete au fost lansate
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Elena Lasconi propune declararea lui Viktor Orban persona non grata în România
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov