Gigi Becali joacă la grupa mică. Un miliardar georgian a promis jucătorilor o primă astronomică pentru calificarea în optimi şi o va dubla, dacă Georgia trece de Spania

Un miliardar georgian a anunțat public că le va acorda jucătorilor lui Willy Sagnol un bonus de 10 milioane de euro pentru accederea în „optimi”. Mai mult, acesta a promis să dubleze suma dacă echipa va reuși să învingă Spania duminică.
Mircea Filipescu
28 iun. 2024, 19:52
Gigi Becali joacă la grupa mică. Un miliardar georgian a promis jucătorilor o primă astronomică pentru calificarea în optimi şi o va dubla, dacă Georgia trece de Spania

Reprezentativa Georgiei și-a asigurat calificarea în „optimile” Euro 2024 printr-o victorie impresionantă, scor 2-0, împotriva Portugaliei, campioana Europei din 2016, iar miliardarul Bidzina Ivanishvili a anunţat că oferă 10 milioane de euro jucătorilor.

Pe lângă cadoul pe care și l-au făcut singuri, jucătorii pregătiți de francezul Willy Sagnol au avut marea surpriză să afle că îi așteaptă și o primă consistentă. Potrivit Gsp, miliardarul Bidzina Ivanishvili (68 de ani) a promis echipei naționale un bonus generos de 30 de milioane de lari (echivalentul a aproximativ 10 milioane de euro). Cel mai bogat om din Georgia a făcut acest anunț joi dimineața, la Tbilisi.

Și asta nu este tot. Dacă reprezentativa câștigă duminică optimea de finală împotriva marii favorite Spania, internaționalii primesc încă 30 de milioane de lari. Ivanishvili le-a mulțumit jucătorilor, antrenorilor și fanilor pentru „această victorie istorică și uimitoare”.

Citeşte şi: GALERIE FOTO Andrei Rațiu și viitorul Generației de suflet. Fotbalistul și-a sărutat fiul în fața zecilor de mii de fani: „Iubire, speranță, viitor! Felicitări, România!”

Omul de afaceri este considerat o somitate în Georgia și este președintele de onoare al partidului de guvernământ „Visul Georgian”. A fost prim-ministru al Georgiei din octombrie 2012 până în noiembrie 2013.

Parlamentul Georgiei sărbătorește succesul naționalei

În Parlamentul Georgiei, mulți au sărbătorit succesul de la Campionatul European purtând tricourile echipei naționale la începutul sesiunii, cu scandări și steaguri naționale. Georgianii sărbătoriseră deja în noaptea de miercuri spre joi, cu parade de mașini și artificii.

Jucătorii și staff-ul, la rândul lor, au sărbătorit împreună cu jurnaliștii! În catacombe, în timp ce Cristiano Ronaldo și ceilalți internaționali portughezi părăseau vestiarul cu capetele plecate, georgienii dădeau drumul la petrecere.

Zece dintre ei, printre care și mijlocașul Universității Craiova, Anzor Mekvabishvili, au dat buzna în zona mixtă și au început să cânte și să sară în sus împreună cu ziariștii care au însoțit naționala la Euro.

Mesajul optimist al lui Mekvabishvili

Reporterii de la Bild l-au tras deoparte pe Anzor și „olteanul” le-a spus: „Acum totul este posibil. Mulțumită antrenorului nostru, Willy Sagnol, avem încredere totală în noi, datorită lui, cu toții suntem optimiști. Este o persoană grozavă!”.

Citeşte şi: Şoc la echipa naţională: Edi Iordănescu a vrut să-şi dea demisia! Ce s-a întâmplat între selecţioner şi şefii FRF

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Euro 2024 ar putea declanșa un nou val de Covid-19 în această vară
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?