Întunecata Lilith face tranziția în Balanță! Daniela Simulescu dezvăluie care sunt secretele care vor ieși la suprafață

Lilith intră în Balanță pe 29 iunie și va părăsi acest semn pe 27 martie 2025, când va trece în Scorpion.
Alina Costache
28 iun. 2024, 21:34
Întunecata Lilith face tranziția în Balanță! Daniela Simulescu dezvăluie care sunt secretele care vor ieși la suprafață
Întunecata Lilith face tranziția în Balanță! Daniela Simulescu dezvăluie care sunt secretele care vor ieși la suprafață

Pe 29 iunie, Lilith începe tranzitul în semnul Balanței și va rămâne acolo până pe 27 martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef la Astrosens, a dezvăluit care sunt zodiile cele mai afectate.

Lilith intră în Balanță pe 29 iunie și va părăsi acest semn pe 27 martie 2025, când va trece în Scorpion. Conform astrologului Daniela Simulescu, din perspectivă astrologică, Lilith simbolizează o parte ascunsă a noastră. Reprezintă energia necorectată, un amestec de dorință de independență și obsesie.

Citește și: Daniela Simulescu aruncă bomba ASTRALĂ! Horoscop 29 aprilie – 5 mai 2024. Fecioarele „sparg” o grămadă de bani. Peștii au poftă de viață

„În astrograma natală a unei femei, Lilith reprezintă energia feminină care nu poate să fie potolită, energia cu care poți să cucerești lumea. În astrograma unei femei, unde este Lilith e o deconectare de emoție, dar și rebeliunea maximă din ea. În astrograma unui bărbat, Lilith reprezintă o energie feminină din el pe care nu o poate controla și nu o poate supune, dar de care este obsedat.

De aceea, de cele mai multe ori, când un bărbat are Lilith într-un semn și are un marcaj în acel semn apare o obsesie foarte puternică, o conexiune legată de planul fizic, de chimia foarte puternică dintre ei. Lilith e în fiecare dintre noi! E și o umbră, dar și o lumină. Emoțional, Lilith ne deconectează, ne face să luăm decizii șocante pentru societate. Pe plan profesional, Lilith ne dă curaj, îndrăzneală să cucerim culmi pe care alții nu le-ar cuceri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Cei mai afectați vor fi cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale. Este vorba despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

„Pe data de 6 septembrie, Lilith se întâlnește cu Nodul Sud în Balanță. Nodurile lunare țin de lună, iar Lilith de axa lunii. Aici este un moment critic. Cei cu marcaj cardinal în astrogramă s-ar putea să resimtă energia de a rupe lanțurile, regulile, de a șoca, de a face lucrurile extraordinare. Cu Lilith în Balanță trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și pentru egalitate”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Recomandarea astrologului este ca până la final de martie 2025 este să în cercați să vă dați seama unde vă aflați în relațiile pe care le aveți, mai ales în relațiile de cuplu. Trebuie să conștientizați dacă nu cumva stați în relațiile respective doar pentru a avea o relație.

„Există o problemă în această zonă. Unele persoane consideră că vor rămâne singure dacă ies din relații. Consideră că nu vor mai avea pe nimeni. Lucrurile s-au mai schimbat. Lilith este îndrăzneață, nu vrea să aibă relațiile pe care le are toată lumea din jur. Trebuie să analizați cu partenerul de cuplu unde sunteți în relație, negociați! Trebuie să existați amândoi sau trebuie să definiți ce înseamnă pentru voi atracția într-o relație și compatibilitatea. Lilith are această atracție fizică și poate că ați intrat într-o relație doar pe baza atracției fizice, dar trebuie să vă dați seama că este nevoie și de alte lucruri”, a mai declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Citește și: Trei zodii care se bucură de o iubire ca în filme în iulie 2024! Nativii care depășesc orice provocare și pun verigheta pe deget

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Euro 2024 ar putea declanșa un nou val de Covid-19 în această vară
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?