Cine este Marilena, soția lui Gică Hagi. Începutul poveștii de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc” și mama lui Ianis Hagi

Gică Hagi și soția lui, Marilena, s-au cunoscut în urmă cu 28 de ani, pe vremea când ea era studentă în anul doi de facultate. De atunci, sunt de nedespărțit și au împreună doi copii, Ianis și Kira Hagi.
Alina Costache
28 iun. 2024, 23:11
Cine este Marilena, soția lui Gică Hagi. Începutul poveștii de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc” și mama lui Ianis Hagi
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Gică Hagi

Gică Hagi este un personaj cunoscut la nivel internațional, însă, soția sa, Marilena, cea care i-a dăruit doi copii, a ales să stea departe de ochii curioșilor. Cei doi sunt împreună din 1993, ajungând la altar la patru ani de la divorțul fotbalistului de prima soție, Lena Celnicu.

Marilena și Gheorghe Hagi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și, inițial, și-au ținut relația secretă. Prima lor întâlnire a avut loc la restaurantul Select.

Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Marilena a dezvăluit că, deși era o persoană timidă, s-a simțit mereu confortabil în prezența celui care avea să-i devină soț.

„Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a afirmat Marilena Hagi, potrivit Newsweek.

Citește și: Cum a impresionat Gică Hagi o româncă alături de care a zburat pe ruta Frankfurt – Bucureşti. „Doar asta a făcut!”

Nunta lui Gică Hagi cu Marilena a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului 1995. Marilena Hagi este a doua soție a marelui fotbalist, acesta fiind căsătorit anterior cu Lena Celnicu. Divorțul lor a fost complicat, în mare parte din cauza motivelor bizare invocate de Hagi în cererea de divorț, cum ar fi întârzierea cu pâinea la masă și înlocuirea zahărului cu miere în cafea.

Cu ce se ocupă soția lui Gică Hagi

Marilena Hagi a fost mereu o prezență discretă, concentrându-se pe creșterea copiilor și sprijinirea soțului său din culise. Acum că Ianis și Kira Hagi au crescut și și-au găsit propriile drumuri, Marilena s-a lansat în afaceri, gestionând agenția de publicitate a fiului ei. Totodată, ocupă postul de administrator al firmei lui Ianis Hagi și este asociat al firmei Hagi Sport SRL, care deține hotelul Iaki.

Puțini știu că Marilena Hagi este sora soției lui Gică Popescu, Luminița. Cei doi fotbaliști au devenit cumnați după ce Popescu a vizitat casa lui Hagi și s-a îndrăgostit pe loc de Luminița, care era prezentă acolo. Astfel, doi dintre cei mai mari fotbaliști ai României au ajuns să se căsătorească cu două surori.

Despre soția lui, Marilena Hagi, „Regele fotbalului românesc” spunea că este o femeie puternică: „Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis, am fost în sala de naștere. La Kira, eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot. Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bine, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

Citește și: Gică Hagi se alege cu o avere datorită hotelului din Mamaia! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul fostului fotbalist

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?