Produsul preferat al românilor, la promoţie pe rafturile Lidl de sâmbătă, 29 iunie. Ce oferte mai apar în magazinele din toată ţara

Lidl se remarcă din nou ca fiind una dintre destinațiile preferate de cumpărături pentru români, mai ales în acest weekend, datorită ofertelor atractive pe care le-a pregătit. Cei care aleg să viziteze Lidl în aceste zile se vor bucura de numeroase reduceri, inclusiv la produse de bază și delicii culinare.
Filip Stan
28 iun. 2024, 23:19
Produsul preferat al românilor, la promoţie pe rafturile Lidl de sâmbătă, 29 iunie. Ce oferte mai apar în magazinele din toată ţara

Lidl își continuă tradiția de a oferi reduceri considerabile în timpul weekendului, atrăgând astfel un număr mare de clienți dornici să profite de prețurile avantajoase. În perioada 29-30 iunie, magazinele Lidl sunt pregătite să întâmpine cumpărătorii cu o gamă variată de produse la prețuri reduse, perfecte pentru toate gusturile și bugetele.

Reduceri semnificative la Lidl în acest weekend

Unul dintre produsele vedetă ale acestui weekend este pieptul de pui dezosat și fără piele. Caserola de 650 de grame, care până acum costa 19.29 lei, va fi disponibilă la doar 14.99 lei, beneficiind de o reducere de 22%. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a achiziționa carne de pui proaspătă la un preț avantajos.

Legume proaspete și mezeluri de calitate

În această perioadă, Lidl aduce în prim-plan și legumele de sezon. Roșiile din România, esențiale pentru orice masă sănătoasă, sunt reduse cu 33%, astfel încât prețul lor scade de la 5.99 lei/kg la doar 3.99 lei/kg.

Pentru iubitorii de mezeluri, Lidl oferă salam nobil, feliat de la Dulano, la un preț redus cu 40%. În acest weekend, pachetul de 150 de grame costă doar 5.09 lei, față de prețul inițial de 8.49 lei.

Dulciuri și băuturi la prețuri speciale

Cei care preferă ceva dulce pot alege biscuiții digestivi de la Sondey, care sunt reduși cu 40%. În loc să plătească 6.99 lei, clienții vor plăti doar 4.19 lei pentru un pachet. Acești biscuiți sunt perfecți pentru a fi consumați ca atare sau folosiți în diverse rețete de deserturi, precum tarte și cheesecake-uri.

De asemenea, în contextul EURO 2024 și al zilelor calde de vară, Lidl oferă bere blondă la un preț special: 6 doze la preț de 5, la doar 19.99 lei. Stocurile sunt limitate, așa că cei interesați ar trebui să se grăbească.

Oferte variate pentru toate gusturile

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele pe care Lidl le-a pregătit pentru acest weekend. Cu reduceri ce ajung până la 40% la o varietate de produse, Lidl demonstrează încă o dată angajamentul său de a oferi clienților săi cea mai bună valoare pentru banii lor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor produse alimentare de bază, delicii de sezon sau băuturi răcoritoare, Lidl are câte ceva pentru fiecare.

Citeşte şi: Dieta care imită postul. Întârzie îmbătrânirea organismului, pe lângă alte zeci de beneficii pentru sănătate

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?