Tolea Ciumac, adevărul despre momentul în care a vrut să-l bage în tomberon pe Dan Diaconescu: „Ești jigodie și o să te pedepsesc”

Tolea Ciumac a recunoscut de ce a vrut să îl bage în tomberon pe Dan Diaconescu, în direct, moment despre care s-a crezut multă vreme că ar fi fost regizat.
Bianca Bocioacă
29 iun. 2024, 10:24
Tolea Ciumac, adevărul despre momentul în care a vrut să-l bage în tomberon pe Dan Diaconescu: „Ești jigodie și o să te pedepsesc”
De ce a vrut Tolea Ciumac să îl bage pe Dan Diaconescu în tomberon

Tolea Ciumac, luptător de K-1, cunoscut în ring sub numele de „Ursul Siberian”, a vorbit despre familie, despre evenimentele din viața sa, dar și despre două momente critice din viața sa: când a fost închis pentru tentativă de omor și momentul în care l-a băgat pe Dan Diaconescu în tomberon.

Tolea Ciumac a rămas în istoria televiziunii, când, în emisiunea lui Dan Diaconescu, într-un acces de furie, a încercat să îl arunce pe moderator, la propriu, la gunoi. Multă lume a crezut că momentul a fost regizat, dar Tolea a dezvăluit adevărul.

„Eu, înainte când apăruse show-ul lui, i-am spus că nu vreau să apar la televizor cu prostii. I-am zis să mă lase în pace, să își facă programul cu Magda.

El mi-a zis că nu mă lasă în pace, că lumea mă cere. I-am zis că dacă vrea să facem show, să îmi dea bani și facem show. A zis că nu îmi dă bani. Ești jigodie înseamnă și o să te pedepsesc. Dacă mă duceam și îl băteam în direct, că îmi era simplu, acum așa aș face dacă s-ar repeta istoria, cu toată înțelepciunea mea. Ce rău aș face? M-aș duce și i-aș da două palme, i-aș arunca toate aparatele pe geam și pe el din urmă. Atunci nu am făcut așa, pentru că nu am vrut să îi întăresc spusele. El voia să demonstreze că eu sunt o persoană violentă, agresivă.

Eu am vrut să îi arăt că îi asociez imaginea lui cu un gunoi. Am vrut să îi dau o lecție cu tomberonul. A încercat el să o dreagă, să facă că chipurile a fost pentru rating. Eu și el știm că e adevărat. Singurul meu regret în viața mea pe care îl am este că nu am reușit să îl bag în tomberonul ăla. Dacă reușeam, așa de împlinit m-aș fi simțit. Am vrut să îl dau în cap, dar nu e sportiv și își rupea coloana. După mi-am schimbat ideea, nu trebuia operatorii lui să tragă tomberonul și așa nu cred că își luau salariu mare”, a declarat Tolea Ciumac, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Ce intervenție estetică are Carmen Tănase. Actrița s-a schimbat total. ”Mă simt bine cu mine”

Povestea de viață a lui Tolea Ciumac

Tolea Ciumac are o poveste de viață desprinsă din filme. Acesta a povestit de ce a împușcat trei persoane și cum a fost experiența sa la închisoare, atunci când a fost condamnat pentru tentativă de omor.

„Da, dar împușcat… mi-am apărat viața. Nu am împușcat că am vrut eu. Mi-a aruncat o sticlă de cocktail Molotov pe geam. Mi-a căzut în brațe. Ma gândesc, dacă ea exploda, în pădure apă nu e. Oameni, nu-i niciunul cu dorința de a mă salva. Toți voiau să mă ardă, nu să mă salveze. M-au băgat la Codlea, doi inși stăteau la ușă la celulă și se uitau din 5 în 5 minute pe vizor să vadă dacă nu m-am spânzurat sau dacă nu mi-am luat zilele. Stăteam în lanțuri în celulă. Lanțuri la picioare și cătușe”, a mai povestit Tolea.

Citește și: Alex Velea, anunț surprinzător după 11 ani de relație cu Antonia. ”Monotonia duce la despărțire”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?