ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”

Niels Schnecker și Victor Ciutacu, emisiune de pe stadion. Jurnaliștii România TV susțin echipa naționalei de fotbal a României, chiar de pe teren.
Alina Costache
29 iun. 2024, 13:16
ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”
Jurnaliștii România Tv Victor Ciutacu și Niels Schenecker susțin Naționala României la EURO 2024

Niels Schnecker și Victor Ciutacu susțin Naționala României direct de pe terenul de fotbal, înainte de partida tricolorilor cu Olanda în optimile Campionatului European de Fotbal.

„Generația de Suflet” se întâlnește cu „Portocala Mecanică” în optimile de la EURO 2024 marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen.

Niels Schnecker și Victor Ciutacu vin cu o emisiune explozivă care va fi difuzată aztăzi la România TV, oră de oră, pe stadionul Arcul de Triumf. Cei doi au discutat despre „momentul răzbunării”.

Citește și: GALERIE FOTO Andrei Rațiu și viitorul Generației de suflet. Fotbalistul și-a sărutat fiul în fața zecilor de mii de fani: „Iubire, speranță, viitor! Felicitări, România!”

@victorciutacu @Romania TV @Niels Schnecker #euro2024 #romaniaolanda #stadionularculdetriumf #fotbal #show #fyp #foryou #punctulculminant ♬ original sound – Victor Ciutacu

Niels Schnecker: Suntem pe stadion, suntem alături de echipa națională care, ce să vezi, nu toată lumea a ajuns să creadă în ea.

Victor Ciutacu: Și acum, după ce nu toată lumea, ba chiar foarte multă lume nu a crezut în ea, a ajuns să fie speranța unui popor întreg, speranța tuturor iubitorilor de fotbal.

Niels Schnecker: Pe locul întâi am ieșit, nu vorbim că am luat și noi locul trei cum a luat Olanda, cu care ne vom bate, apropo, imediat. Pe locul întâi, de unde nu aveam nicio speranță, vai de poponețul nostru.

Victor Ciutacu: Mai mult decât atât, după ce că nu aveam nicio speranță, după ce că ”toată lumea bună” ne dădea favorită clară la ultimul loc și singurele pariuri care se puneau erau câte bătăi ia România și câte goluri va încasa, acum am ajuns dintr-odată să ne supărăm pe presupusele blaturi făcute de alții, deși mândrii ăștia patrioți români, cu ghilimelele de rigoare, ne-au acuzat în avans, ca să fie siguri că se califică Ucraina, că vrem să trântim meciul cu Slovacia. Ei bine, după ce n-am trântit meciul cu Slovacia, cum spera domnul Tolontan, acum brusc și dintr-odată a început să ne intereseze ce a făcut Portugalia. Avem niște mari preocupări. Întotdeauna ne interesează oala altora, niciodată a noastră.

(…) Oameni buni, vine momentul răzbunării, ne întâlnim cu Olanda grație unui meci prost pe care l-a făcut cu Austria. Sunt două țări despre care vom vorbi, sunt două țări, doamnelor și domnilor, care s-au opus cât au putut, și deocamdată se pare că au putut suficient de mult, năzuințelor românilor, speranțelor românilor și, nu în ultimul rând, dorinței de mai bine a românilor. Poate că a venit și momentul nostru.

Niels Schnecker: Acum e momentul, acum ne răzbunăm. Hai, România!

Victor Ciutacu: Hai, România!

Citește și: FRF, comunicat de ultimă oră privind biletele pentru meciul României cu Olanda. Ce trebuie să ştie românii care vor să vadă de pe stadion naţionala în optimile Euro 2024

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Avertizare MAE: Riscuri de Incendii și Furtuni în Grecia
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?