Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre vedetele care i-au făcut avansuri Ioanei Ignat când erau împreună: „S-a întâmplat și se întâmplă probabil”

Sebastian Dobrincu a vorbit despre vedetele care i-au făcut avasnuri fostei lui iubite, cât timp au fost într-o relație.
Alina Costache
29 iun. 2024, 14:17
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre vedetele care i-au făcut avansuri Ioanei Ignat când erau împreună: „S-a întâmplat și se întâmplă probabil”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul romînesc. Cei doi au fost împreună trei ani, iar fanii se așteptau să facă pasul cel mare și să se căsătorească, dar în urmă cu două luni tânărul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu artista.

„Ioana sper că e bine. Nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine, dar viața merge înainte, indiferent de orice. Nu știu (n.r. dacă mai sunt împreună). Eu am venit aici… Suntem apropiați, foarte apropiați. Avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și rele”, spunea Sebastian Dobrincu,  în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Ioana Ignat, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Ne iubim în continuare”

Inițial, tânărul a numit despărțirea doar un moment de pauză, dar se pare că între el și cântăreață nu mai există nicio șansă de împăcare.

La două luni de la separare, tânărul milionar a fost din nou invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut și mărturisirea că el și Ioana Ignat și-au spus „adio”. Dobrincu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost pus în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta sosurile picante.

El a fost pus să numească două vedete care știe că i-au făcut avansuri Ioanei Ignat, cât timp au avut o relație. Cu toate că nu a vrut să mănânce iute, Sebastian Dobrincu nu a dat nume, însă a recunoscut că au existat, de foarte multe ori, vedete care s-au dat la artistă și că probabil încă există.

„Nu îmi place că nu pot să dau un răspuns clar, dar nu a fost nimeni. Asta poate pentru că nu sunt o fire foarte geloasă, dar pentru că poate și ea este o fire foarte loială și nu a fost cazul. Nu a fost cazul. Nu am văzut cu ochii mei. Nu s-a întâmplat. Nu vreau să mint. Amândoi ne-am respectat în aspectul acesta și nu s-a ajuns vreodată acolo. Nu am dat frâu.

Mă gândesc, că s-a mai întâmplat, dar nu îmi vine în cap ceva. Nu a fost ceva atât de memorabil. S-a întâmplat și se întâmplă probabil. Offf… Nu e nimic. Nu e, nu-mi vine. Nu vreau să inventez, nu vreau să mint. S-a întâmplat de foarte multe ori, pentru că e o femei superbă, dar nu a fost nimic memorabil. Nu a fost ceva care să-mi rămână în cap”, a mărturisit Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, văzuți din nou împreună, la o lună de la despărțire. „Noi suntem apropiați, foarte apropiați”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Femeie prinsă în flagrant în judeţul Constanţa după ce a furat bijuterii sub pretextul descântecului
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?