Gabi Bădălău, despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu. ”E un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu ea și cu copiii”

Este deja bine știut faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat la finalul anului 2022, după lungi procese și certuri mediatizate. Ce spune acum Gabi Bădălău despre fosta soție.
Filip Stan
30 iun. 2024, 17:24
Gabi Bădălău, despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu. ”E un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu ea și cu copiii”

Gabi Bădălău a mărturisit câteva lucruri, recent, în podcast-ul ”Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și Gabi Bădălău a izbucnit în lacrimi. Ce l-a făcut pe afacerist să plângă: „Iartă-mă!”

Gabi Bădălău rupe tăcerea și face o serie de declarații neașteptate despre viața amoroasă a fostei sale soții.

Potrivit informațiilor dezvăluite de afacerist, Claudia Pătrășcanu este implicată într-o relație cu un bărbat din Constanța, pe care li l-a prezentat celor doi copii ai lor.

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău s-a deschis în fața moderatoarei și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui, cei doi băieți.

Afaceristul nu neagă situația tensionată care persistă și acum între el și Claudia, dezvăluind faptul că artista ar refuza să îi ofere procură pentru a-și putea duce băieții în vacanțe.

„O situație foarte tensionată! Inclusiv astăzi vorbeam să ne dăm procuri pentru că urmează vacanțele de vară cu copiii și să ne dăm procuri. Ea nu-mi dă nici măcar procuri să plec cu copiii, nu am dialog cu ea de niciun fel. Adică dacă eu o sun, nu-mi răspunde. Referitor la copii, să știi că eu sunt implicat total în creșterea, în educația lor, din punct de vedere financiar mă ocup exclusiv de tot.

Nici nu vreau să mă justific acum ce relație am eu cu copiii, că ea poate să zică ce vrea ea. Pentru mine copiii sunt cei mai importanți și eu tot ce fac, fac pentru ei. Avem o relație minunată!Sper să-mi dea procură, că își doresc copiii să plecăm în vacanțele astea în vară, sunt implicat cât pot de mult în toate activitățile lor”, a dezvăluit Gabi Bădălău, în podcast-ul lui Nasrin.

Gabi Bădălău ar vrea să îl cunoască pe noul partener al Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a continuat șirul dezvăluirilor și a declarat că i-a propus fostei sale soții să-i cumpere o casă în Capitală pentru a se muta cu cei doi băieți și astfel ar putea fi mult mai aproape de ei.

Vedeta nu a fost de acord, iar Gabi Bădălău consideră că și actualul iubit pe care îl are ar reprezenta un motiv întemeiat pentru care Claudia Pătrășcanu alege să nu părăsească orașul Constanța și să se mute în Capitală, cum i-a propus fostul soț, din dorința de a avea copiii mai aproape.

„E la Constanța, fac 3 ore dus, 3 ore întors, adică de-asta am și eu fosta și mă tot rog de ea și i-am pus tot la dispoziție să vină la București, să-i iau o casă cum vrea ea, nici eu să nu pot s-o vând, nici ea să nu poată s-o vândă. Să aibă o anumită siguranță, unde eu să plătesc bone, mașină, activitățile extrașcolare ale copiilor, școlile private, doar să am copiii mai aproape, să fiu implicat în viața lor. Și nu am reușit, probabil, ea are o relație acolo cu un domn din Constanța și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București”, a dezvăluit afaceristul.

„Copiii tăi, dacă îmi permiți să te întreb, l-au cunoscut?”, a întrebat moderatoarea podcast-ului.

Citește și Bianca Drăgușanu a răbufnit după acuzațiile de infidelitate făcute de Gabi Bădălău: „A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro”

„Da, da! Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc, nu l-am cunoscut, mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau”, a mai spus afaceristul.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Abonații Netflix de delectează cu un film de zile mari. Producția a rupt topurile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Atenție utilizatori Android: DNSC avertizează despre Rafel RAT, malware-ul care poate controla de la distanță telefoanele infectate
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!