Horoscop dragoste iulie 2024. Iubareata Venus se muta in Leu si il provoaca pe intunecatul Pluto. Depasim sau nu tensiunile in amor?

Si acum sa exploram previziunile astrologice lunare pentru cele 12 zodii si sa ne pregatim sa ne deschidem inimile si mintile catre noi aventuri si conexiuni in luna iunie!
Alina Costache
01 iul. 2024, 08:08
Horoscop dragoste iulie 2024. Iubareata Venus se muta in Leu si il provoaca pe intunecatul Pluto. Depasim sau nu tensiunile in amor?

Horoscop dragoste iulie 2024. Planeta dragostei si banilor, Venus, intra in Leu si i se opune planetei mortii si a renasterii Pluto, aflat in Varsator. Aceasta poate aduce o dinamica provocatoare si poate evidentia luptele pentru putere in relatii. Unde controlam prea mult? Unde suntem prea mult controlati? Simtim presiune in relatii? Putem iesi din ego, pentru a ne alinia cu inimile noastre? Acestea sunt intrebarile lunii iulie la capitolul dragoste.

Si acum sa exploram previziunile astrologice lunare pentru cele 12 zodii si sa ne pregatim sa ne deschidem inimile si mintile catre noi aventuri si conexiuni in luna iunie!

Horoscop DRAGOSTE iulie 2024 pentru BERBEC
Venus te provoaca sa treci peste trecutul dureros. Sa uiti tradarile, sa simti compasiune, sa ierti pe cei care ti-au gresit si sa fii cu adevarat pregatit pentru magia dragostei. Energia ta te vindeca pe tine, dar si pe cei din jurul tau. Marte te ajuta sa iti indeplinesti telurile pe termen lung. Nu e nimic rau in acest lucru, ci doar va fi putin mai dificil. Poti fi putin nehotarat intre a alege spiritualul sau practicul. Cateva exercitii de yoga te vor ajuta sa gasesti raspunsul.

Horoscop DRAGOSTE iulie 2024 pentru TAUR
Te simti ca acasa in zodia Leului, in care se va muta Soarele. Iar dorinta ta constanta de schimbare se mai domoleste. Daca esti singur poti incepe o relatie. Daca e vorba de un proiect, acum este timpul sa-l incepi!  Marte te poate forta sa faci lucrurile diferit pentru a-ti gasi stabilitatea si securitatea. Incearca sa te conectezi cu latura ta spirituala. Analizeaza unde esti, care sunt intentiile tale si fa schimbarea pozitiva care iti va crea noua viata.

Horoscop DRAGOSTE iulie 2024 pentru GEMENI
Pot aparea niste fluctuatii in viata amoroasa si o stare de instabilitate, dar ai tot timpul din lume ca sa remediezi acesta problema. Partenerul iti poate face niste destainuiri care te vor soca, dar nu opri liniile de comunicare. Vei vedea o imbunatatire a atmosferei dintre voi. Fii mai calm si conciliant, iar rezultatele se vor vedea. Daca esti singur, nu te stresa. Sfarsitul lunii iti poate aduce eliberarea de care simti atat de multa nevoie! Ai rabdare si pastreaza-ti optimismul!

Zodiac chinezesc iulie 2024. Energii suprasolicitate în aşteptarea vacanţei. Belşug şi prosperitate pentru multe zodii

Horoscop lunar DRAGOSTE iulie 2024 pentru RAC
Planetele iti vor oferi impulsul necesar sa pui lucrurile in ordine in relatia ta de cuplu. Te poti apropia de partener, prin momente de dragost si tandrete. Pana la sfarsitul lunii, vei simti si mai mult senzualitatea si pasiunea dintre tine si partener. Este un moment prielnic sa-i spui ce ai pe suflet, sa rezolvati fiecare lucru neinteles intre voi. Daca esti singur, nu astepta ca lucrurile sa ti se intample. Participa tu la implinirea lor. Da-i un mesaj persoanei pe care o placi. Pot iesi conversatii placute care sa mai alunge monotonia.

Horoscop lunar DRAGOSTE iulie 2024 pentru LEU
Esti optimist in ceea ce priveste relatia ta de cuplu. Petreci mai mult timp cu partenerul, va spuneti pasurile, sporeste intimitatea si cresc pasiunea si senzualitatea. Partenerul este incantat si iti va raspunde cu aceeasi moneda. Relatia va cunoaste un nou start si va inflori. Planificati viitorul dupa ce va trece si aceasta situatie. Daca esti singur, nu-ti fie frica sa-i spui persoanei pe care o placi ce simti. Trimite-i un mesaj si vezi ce iese din asta.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Zodiile care trec prin cea mai bună perioadă a vieții. Norocul le răsare la fiecare pas
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?