Previziunile Danielei Simulescu pentru a doua jumătate a anului. Ce le așteaptă pe zodii

Cunoscutul astrolog Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru a doua jumătate a anului 2024. La ce trebuie să se aștepte zodiile.
Alina Costache
01 iul. 2024, 17:35
Previziunile Danielei Simulescu pentru a doua jumătate a anului. Ce le așteaptă pe zodii

Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru a doua jumătate a anului 2024. Ultimele luni din an vor fi marcate de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Iată ce îi așteaptă pe nativi în a doua parte a anului.

Previziunile pentru a doua jumătate a anului 2024

Berbec

Pe 29 iulie, Lilith intră în casa relațiilor, ceea ce poate aduce tensiuni. Cu toate că vrei independență în relații, cum vei simți nevoia să o exprimi mai puternic. Dacă ești singur, ai putea căuta persoane care să îți asigure sentimentul de libertate.

Taur

Aspectele financiare vor deveni foarte importante datorită lui Jupiter, care se află în casa a doua până la finalul anului.  Vor apărea noi surse de venit și noi metode de a face bani. Este posibil să ai oportunitatea de a lucra pentru un proiect.

Gemeni

Jupiter se va afla în semnul tău, iar asta vine cu sprijin în momentele mai puțin bune. Dacă în a doua jumătate a anului te vei confrunta cu probleme de sănătate sau cu situații neplăcute la locul de muncă, Jupiter va ușura aceste situații.

Rac

Revenirea lui Pluto în casa a șaptea aduce tensiuni în relații, acestea trecând prin transformări majore. Unii dintre nativi ar putea încheia o relație existentă, iar alții ar putea simți că e momentul să înceapă ceva nou. Toate deciziile vor depinde de procesul de vindecare.

Leu

Datorită lui Saturn care va retrograda în casa a opta, vor apărea preocupări legate de finanțe și de alte aspecte legate de împrumuturi. Vor fi momente în care vor apărea dificultăți financiare mari. De asemenea, discuțiile cu partenerul se vor concetra pe partea financiară și pe gestionarea banilor la comun.

Fecioară

Îți vei da seama că vrei ceva de viitor și că o relație nu depinde de fluturașii din stomac. Vei pune accent pe liniștea din relație, care va duce la construirea unui viitor alături de persoana iubită. Cu toate că relația pare plictisitoare, este benefică. Este nevoie să îți găsești echilibrul și stabilitatea în cuplu.

Balanță

Lilith se află în acest semn pentru o perioadă de nouă luni, iar asta aduce noi provocări. Vei vrea să îți depășești limitele și să îndrăznești mai mult. În același timp, asta poate duce și la conflicte și tensiuni cu persoanele apropiate.  Va fi interesant și va trebui să reușești să îți valorizezi armonia și echilibrul.

Scorpion

Vei avea o perioadă în care vei simți lipsa iubirii sau a satisfacției personale. Este posibil să vrei să te responsabilizezi și să te maturizezi și să renunți la spontaneitate și la lucrurile care îți aduc fericire doar pe moment. Este important să îți gestionezi corect banii.

Săgetător

Apar oportunități pe plan sentimental atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei care sunt într-o relație. Jupiter îi încurajează pe cei care se află în relații toxice să rupă legăturile și să înceapă o nouă etapă a vieții lor, pentru a se simți liberi și împliniți.

Capricorn

Retrogradarea vine cu schimbări în sfera comunicării. Vei fi mai autentic și vei face pace cu emoțiile tale interioare. Mai mult, vei simți nevoia să fii mai empatic în relațiile pe care le ai și va fi o perioadă în care vei deveni mai tolerant și mai sensibil la nevoile celor din jurul tău.

Vărsător

Vei începe să accepți limitele financiare și vei evita să mai cheltuiești mai mult decât este necesar. Acest tranzit te va învăța să îți gestionezi corect banii și să apreciezi mai mult valoarea lor. Pentru unii nativi, va fi o perioadă în care veniturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit.

Citește și: Zodiile testate de Univers în luna iulie. Nativii care se pot confrunta cu provocări

Pești

Vei trece printr-o perioadă de responsabilizare. Maturizarea poate apărea și sub forma unei presiuni pentru a înțelege mai bine lecțiile de viață. Dacă ai ignorat semnalele corpului și nu ai acordat suficientă atenție sănătății tale, acum nu o mai poți face.

Citește și: Horoscop Minerva 1-7 iulie 2024: Zodia care primeşte marea veste. Sărbătorește, dar nu cheltui totul dintr-odată!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?